@LazyInitializationException: no akurat closure np. w js to jest typ danych. Mozesz sobie legalnie przechowywać. dane. w. funkcji. Mind blown? @Czesiowcy: nietrafiony przytyk, bo switch/case naprawdę nie istnieje, jest tylko zbiorem instrukcji jmp.
@LazyInitializationException: Jestem ciekawy jak definiujesz "typ" vs "typ z danymi", bo brzmisz jakby coś ci się na chłopski rozum wydawało (no jak jest data type to musi mieć data w sobie, nie? hehe) i teraz rżniesz głupa
@LazyInitializationException: typ never nie jest typem tylko oznaczeniem że funkcja nie zwraca wartości, a jakby tego było mało, to przecież to nie istnieje w rumtime, bo ts jest transpilowany... A drugi arg też głupi, bo obiekt też możesz sprowadzić do postaci pola w obiekcie to zmienne i robiom wziuuu. Przecież obiekt to tylko kolekcja zmiennych. Jakie dane przechowuje typ object, który nie ma zdefiniowanego żadnego pola. Czy klasa object zasługuje
@LazyInitializationException: nie jest typem w sensie typem w jakimkolwiek stopniu używalnym, czyli na dobrą sprawę analogiczny case do typu void, który też nie jest typem używalnym, tylko zaślepką kompilatora. W dokumentacji jest podany opis techniczny, który jednak sprowadza się do tego co napisałem. Wyszliśmy od dyskusji czy funkcja jest typem danych, a ty zmieniasz sobie temat w celu ominięcia tłumaczenia się ze swych heretycznych teorii. Z twojego punktu widzenia, po
@LazyInitializationException: hehe no hehe, nie może być. Nie chce mi się ci tłumaczyć takich rzeczy bo mindset masz jeszcze z ery proceduralnej. Żeby nie było że uznaję twoje grubiańskie zwycięstwo w tej nitce banalne pytanie na dobranoc - czym się różni tabliza od obiektu?
#programowanie #humorobrazkowy #heheszki #naukaprogramowania #programista15k #datascience #string
--------
Dla wszystkich mamy coś fajnego, bez względu czego używają: https://bit.ly/2RVm3d1
źródło: comment_1587461146a5JfdrLXITPpU6E08qdJsL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Czesiowcy: nietrafiony przytyk, bo switch/case naprawdę nie istnieje, jest tylko zbiorem instrukcji jmp.
Jestem ciekawy jak definiujesz "typ" vs "typ z danymi", bo brzmisz jakby coś ci się na chłopski rozum wydawało (no jak jest data type to musi mieć data w sobie, nie? hehe) i teraz rżniesz głupa