Wpis z mikrobloga

Speed bench 190kg 10x3... Rzucałem jak szmatą, torpeda po prostu. Zadowolny jestem, bardzo.

Na nagraniu seria, czwarta, siódma i dziesiąta. Pierwsze 4 serie bardzo wąskim chwytem, 3 kolejne odległość kciuka od gładkiej części gryfu, i 3 ostatnie mały palec przy znacznikach. Wszystkie serie z zatrzymaniem na klacie dłuższym czy krótszym.

Przerwy 90-120s, już pod koniec dały się we znaki i ostatnia seria troszkę wolniejsza. Do tego też trochę napięcia uciekało bo dopiero pod koniec zorientowałem się że wydycham powietrze, zamiast robić serie na bezdechu, to do poprawy.

Cały trening
Speed bench 190kg 10x3
Low incline db bench 5x15
Vgrip lat pulldown 4x8 + 2x20
DB triceps extension 3x10 + Band pushdown 3x20
Rope hammer curls 3x20
Facepull 3x20

Do tego naprawdę urosły mi plecy ostatnio, ale co się dziwić... w samym tym tygodniu na plecy zostały przerzucone 35 TONY. A to tylko z serii roboczych i większych ćwiczeń :)

Teraz czas na regeneracje, dzień przerwy i od poniedziałku znowu jazda. A no i tak natural zaznaczyć muszę, bo zaraz ktoś będzie pytał :)

#strongaf #silownia #mirkokoksy #pokazforme #mikrokoksy #sport
IntruderXXL - Speed bench 190kg 10x3... Rzucałem jak szmatą, torpeda po prostu. Zadow...

źródło: comment_1586012359vRlXsn3layFK22e1ZjXb1n.jpg

Pobierz
  • 176
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jakbys nie naciągnął tak skory na oponie, to by ci sie boki wylewały strasznie. Sprytny sposob na zakamuflowanie swojego ulanstwa xD

@no_clue: Wrzucałęm kiedyś bez takiego naciągania, poszukaj sobie. Nic się nie wylewa... Bo bęben mi do przodu wystaje a nie na boki.
  • Odpowiedz
Pamietam jak 20 lat temu rówieśnicy brali metanabol + winstrol + testosteron. Każdy po 6 miesiącach wyglądał jak ty.

@MotoFun: To akurat nie może być prawdą :) 170kg i prawie 60cm w łapie nawet na b----e od tak się nie zrobi :P
  • Odpowiedz
@IntruderXXL a tam niesluchaj ich. Kazdy ma podobac sie samemu sobie. Jeden czuje sie dobrze jak jest zmasowany jak Ty, drugi jak ja nie ma tej masy i czuje sie z tym dobrze i wole siebie takiego niz na masie. Byk konkretny
  • Odpowiedz
@KatpissNeverclean:

Widzisz to jest zasadnicza różnica między niebieskimi a różowymi. Patrzę na chłopa i mam świadomość + podziwiam ile wysiłku/pracy włożył w to co robi, d----------y wielki byk i sam bym tak nie potrafił. Różowa jedyne co może powiedzieć to 'nie wyglądasz dobrze' po czym idzie spuszczać się nad cipami z instaraka bo operacjach plastycznych, które wymagają jedynie $$$ i to przeważnie nie ich, a faceta ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Piszesz, że robisz formę i że w przyszłości zawody. W takim razie ile masz lat? Żeby ta "przyszłość" nie przerodziła się w tak zwane święte nigdy

@konto_dla_trybu_nocnego: 27lat, od 4 ćwiczę konkretnie... Za jakieś 5-10lat osiągnę dopiero wejdę w okres "peaku" formy. A ogólnie w tym sporcie najsilniejszym jest się gdzieś między 35-45rokiem życia, o ile się dotrwa tyle oczywiście.

Więc akurat czasu to jest mnóstwo, i w tym sporcie
  • Odpowiedz