Aktywne Wpisy
doomzdayzz +723
Egzekucja CEO amerykańskiej firmy ubezpieczeniowej.
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
piotrmos11 +19
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Komentarz usunięty przez autora
@GladysDelKarmen Nie chce pod drzwiami kogos z młotkiem. Inwestuje w BTC od ok 8 lat i w tym czasie nic nie sprzedalem, dzielenie sie portfolio na necie a tym bardziej wykopie nie ma sensu
Stwierdzilem jedynie, ze nie zarobil ani nie stracil dopoki nie sprzedal tego shita. W czyms sie pomylilem?
"Not your keys, not your coins"
-Zakupiłeś DOGE 28 marca na największej górce za 100 tys. PLN.
-Teoretycznie zarobiłeś do momentu zrobienia ss 20 k.
-5 sierpnia byłeś w plecy -65 000 PLN
-Jeszcze tydzień temu byłeś w plecy -30 000 PLN
-Przez większość czasu od zakupu byłeś w plecy średnio -45