Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Na nagraniu seria, czwarta, siódma i dziesiąta. Pierwsze 4 serie bardzo wąskim chwytem, 3 kolejne odległość kciuka od gładkiej części gryfu, i 3 ostatnie mały palec przy znacznikach. Wszystkie serie z zatrzymaniem na klacie dłuższym czy krótszym.
Przerwy 90-120s, już pod koniec dały się we znaki i ostatnia seria troszkę wolniejsza. Do tego też trochę napięcia uciekało bo dopiero pod koniec zorientowałem się że wydycham powietrze, zamiast robić serie na bezdechu, to do poprawy.
Cały trening
Speed bench 190kg 10x3
Low incline db bench 5x15
Vgrip lat pulldown 4x8 + 2x20
DB triceps extension 3x10 + Band pushdown 3x20
Rope hammer curls 3x20
Facepull 3x20
Do tego naprawdę urosły mi plecy ostatnio, ale co się dziwić... w samym tym tygodniu na plecy zostały przerzucone 35 TONY. A to tylko z serii roboczych i większych ćwiczeń :)
Teraz czas na regeneracje, dzień przerwy i od poniedziałku znowu jazda. A no i tak natural zaznaczyć muszę, bo zaraz ktoś będzie pytał :)
#strongaf #silownia #mirkokoksy #pokazforme #mikrokoksy #sport
@yeloneck: Aj bo zdjęć robić nie potrafię :P I jakoś na zdjęciach zawsze mniejszy niż w rzeczywistości wychodzę lol.
@novak00: Czy jestem w stanie zrobić 400kg+? Oczywiście że tak :) Kwestia czasu, treningów, uniknięcia kontuzji, wejścia na b---ę :)
Eddie Hall, ponad 5lat treningów potrzebował żeby zrobić na b----e i w stroju swoje pierwsze
@novak00: Nie wiem, sprawdzę to sam :)
Przy swojej masie i silnym organizmie musisz tyle wypic zeby jakos poczuc a to jest ostre uderzenie w trzustke a z latami w mozg.
Spasuj do jednego razu w meisiacu w tych proporcjach to jest szansa ze bez konsekwencji bedzies zmogl znacznie dluzej tak dzialac.
Znam
Komentarz usunięty przez autora
@adadab: Miałem sylwetkę normalną, to znaczy teraz określona by była jako skinny-fat :P
Komentarz usunięty przez autora
@Hannahalla: mogłabyś takiemu gotować, taki to dopiero by cię docenił, na ręcach by cie nosił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jego ciało, jego wybór!