Speed bench 190kg 10x3... Rzucałem jak szmatą, torpeda po prostu. Zadowolny jestem, bardzo.
Na nagraniu seria, czwarta, siódma i dziesiąta. Pierwsze 4 serie bardzo wąskim chwytem, 3 kolejne odległość kciuka od gładkiej części gryfu, i 3 ostatnie mały palec przy znacznikach. Wszystkie serie z zatrzymaniem na klacie dłuższym czy krótszym.
Przerwy 90-120s, już pod koniec dały się we znaki i ostatnia seria troszkę wolniejsza. Do tego też trochę napięcia uciekało bo dopiero pod koniec zorientowałem się że wydycham powietrze, zamiast robić serie na bezdechu, to do poprawy.
Cały trening Speed bench 190kg 10x3 Low incline db bench 5x15 Vgrip lat pulldown 4x8 + 2x20 DB triceps extension 3x10 + Band pushdown 3x20 Rope hammer curls 3x20 Facepull 3x20
Do tego naprawdę urosły mi plecy ostatnio, ale co się dziwić... w samym tym tygodniu na plecy zostały przerzucone 35 TONY. A to tylko z serii roboczych i większych ćwiczeń :)
Teraz czas na regeneracje, dzień przerwy i od poniedziałku znowu jazda. A no i tak natural zaznaczyć muszę, bo zaraz ktoś będzie pytał :)
No chodzi mi o to, że wydaje mi się, że mimo iż doszło 10kg to mniej ulany jesteś czyli musiało mięso głównie dojść - tak czy siak gratulacje
@stulejka-z-przerzutami: Wiesz ciężary idą coraz większe i to we wszystkich ćwiczeniach, objętość też coraz większa, więc sam tłuszcz na pewno nie wpadł :) Coś tam zostało zbudowane :)
@kinlej: aby tyle podnosić nad głowę, to trzeba trenować dwubój od dziecka, a jak to wówczas było w NRD, to jeszcze żreć* sporo sterydów.
*Żreć, bo istniał krajowy system "wspomagania" sportowców już w zasadzie od najmłodszych lat. Dostawali steryd zwany pod nazwą handlową oral-turinabol mówiąc, że są to witaminy.
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Na nagraniu seria, czwarta, siódma i dziesiąta. Pierwsze 4 serie bardzo wąskim chwytem, 3 kolejne odległość kciuka od gładkiej części gryfu, i 3 ostatnie mały palec przy znacznikach. Wszystkie serie z zatrzymaniem na klacie dłuższym czy krótszym.
Przerwy 90-120s, już pod koniec dały się we znaki i ostatnia seria troszkę wolniejsza. Do tego też trochę napięcia uciekało bo dopiero pod koniec zorientowałem się że wydycham powietrze, zamiast robić serie na bezdechu, to do poprawy.
Cały trening
Speed bench 190kg 10x3
Low incline db bench 5x15
Vgrip lat pulldown 4x8 + 2x20
DB triceps extension 3x10 + Band pushdown 3x20
Rope hammer curls 3x20
Facepull 3x20
Do tego naprawdę urosły mi plecy ostatnio, ale co się dziwić... w samym tym tygodniu na plecy zostały przerzucone 35 TONY. A to tylko z serii roboczych i większych ćwiczeń :)
Teraz czas na regeneracje, dzień przerwy i od poniedziałku znowu jazda. A no i tak natural zaznaczyć muszę, bo zaraz ktoś będzie pytał :)
#strongaf #silownia #mirkokoksy #pokazforme #mikrokoksy #sport
@stulejka-z-przerzutami: Wiesz ciężary idą coraz większe i to we wszystkich ćwiczeniach, objętość też coraz większa, więc sam tłuszcz na pewno nie wpadł :) Coś tam zostało zbudowane :)
@oficjalniemartwa: No właśnie nie mam
@kinlej: Zupełnie nie interesuje mnie dwubój. Mnie obchodzi siła w siadzie, wyciskaniu leżąc oraz martwym ciągu. Taki sport.
@Jogibabu: Nie liczę tego :P Zależy od treningów. Ale jem 6000-8000kcal dziennie, chociaż i zdarza się że więcej.
8 tysi kalorii... Jezus Marian... Ciebie to ani ubrać, ani wyżywić ( ͡º ͜ʖ͡º)
Powodzenia w biciu kolejnych rekordów Bydlaku! (napisać do Ciebie per "byku" to byłaby obraza, Ty jesteś BYDLAK!)
1. Jaką miałeś wagę przy porodzie?
2. Jaką wagę miałeś jako nastolatek zanim zacząłeś trenować?
3. Gdzie pracujesz?
*Żreć, bo istniał krajowy system "wspomagania" sportowców już w zasadzie od najmłodszych lat. Dostawali steryd zwany pod nazwą handlową oral-turinabol mówiąc, że są to witaminy.
@Tosca303: A po co? Startować zawsze będę w najcięższej kategorii więc wagę muszę zwiększać a nie zmniejszać :)
@MotoFun: Nie biorę żadnych sterydów, jeśli chodzi o kondycje to pomimo 170kg, mam ją lepszą niż nie jedna osoba.