Aktywne Wpisy

kamil525 +131
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

fsfdjf +13
chryste jakie to pyszne
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zajebiście zazdroszczę teraz Szwedom, że mogą prowadzić normalne życie, mieć obowiązki spotykać się.
Jak widzę Szumowskiego, który mówi że każde wyjście z domu to ogromne zagrożenie to chce mi się rzygać.
Nie mogę przestać myśleć o tej głupocie, braku analizy strat i kosztów, bo ofiar tej kwarantanny będzie znacznie więcej niż koronawirusa, ludzie to zwierzęta stadne i tak długie siedzenie w domu większości wejdzie na psychę, co sama mocno odczuwam mimo, że żadna Julka ze mnie, zwykły normik. A i tak inni mają gorzej, ciarki przechodzą jak pomyśli się o dzieciach z patologicznych rodzin, pozbawionych drogi ucieczki od nich.
#koronawirus #zalesie #atencyjnyrozowypasek
Komentarz usunięty przez autora
Nie można się czymś w domu zająć?
No i najważniejsze skoro od 2015 roku jest ci tak tu źle to czemu nie emigrujesz, nie chcą cię w innych krajach?
Język obcy trzeba znać, czy nie będzie miał cię kto utrzymać.
Ciekawe czy Szwedom będziesz zazdrościć za kilka tygodni, gdy zgony będą się sypać częściej
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A co do konferencji ze znajomymi - dobra da się, ale jak długo, to jest najgorsze w tym wszystkim.