Aktywne Wpisy

Attacarte +66
Nie było mnie 4 dni przez pracę, jakim cudem tag #psiarze w 4 dni zdegenerował z poważnych rozmów o zakazie hodowli psów ras agresywnych do nawoływania do trucia każdego burka bo śmierdzi? Coś mnie ominęło czy to wykop jak zwykle jest niezbyt poważnym portalem?
#zalesie #kiociochpyta
#zalesie #kiociochpyta

mannoroth +399
źródło: 1000016683
Pobierz

Zajebiście zazdroszczę teraz Szwedom, że mogą prowadzić normalne życie, mieć obowiązki spotykać się.
Jak widzę Szumowskiego, który mówi że każde wyjście z domu to ogromne zagrożenie to chce mi się rzygać.
Nie mogę przestać myśleć o tej głupocie, braku analizy strat i kosztów, bo ofiar tej kwarantanny będzie znacznie więcej niż koronawirusa, ludzie to zwierzęta stadne i tak długie siedzenie w domu większości wejdzie na psychę, co sama mocno odczuwam mimo, że żadna Julka ze mnie, zwykły normik. A i tak inni mają gorzej, ciarki przechodzą jak pomyśli się o dzieciach z patologicznych rodzin, pozbawionych drogi ucieczki od nich.
#koronawirus #zalesie #atencyjnyrozowypasek
po pewnym czasie obostrzenia będą zmniejszone, ale zrozumcie że ten wirus jest większym zagrożeniem niż ewentualne depresje ludzi którzy spędzali swój wolny czas w barach i na dyskotekach, jedynie o gospodarkę można się martwić, ale czy ona jest ważniejsza od życia ludzkiego? (bo kryzys wcale nie musi zabić więcej osób niż wirus), no i świat jest na tyle zglobalizowany że decyzje jednej Polski dużo nie zmienią
Komentarz usunięty przez autora
@HansLanda88: jak ładnie to ująłeś ʕ•ᴥ•ʔ
No i to, że nie każdemu podobałaby się normalność - wystarczy siedzieć w domu, nikt tego nie zabroni, a nie rozporządzeniem nakazać to wszystkimi
A ja i tysiące ludzi prowadzących firmy że padają nam biznesu na które pracowaliśmy lata
Pomyślało milion osób i poszli do lasu zarażając się od kogoś kto nie miał objawów... :D
P.S
Zachowania paranoiczne można leczyć.
@LasagneBolognese: XD ale to nie jest tak, że nie mogę wytrzymać bez znajomych, chodzi ogólnie o kontakt z ludźmi i załatwianie spraw
@wuut: może gdybym miała tu niebieskiego a nie ponad 1k kilometrów stąd to bym też