Wpis z mikrobloga

@MlodyDziadzioSpamer: Jezu, moja teściowa jest dokładnie taka. Wywalenie mojej żonie z głowy tych toksycznych bredni to było nie lada wyzwanie, bo matka jej od dziecka wciskała w głowę, że "co sąsiedzi powiedzą". Teraz jest tak samo - teściowa "co wy w tych rękawiczkach chodzicie do sklepu, jak to wygląda".
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TheOneEyedKing: ufff Miras a już się zastanawiałem, czy wszystko ok u Ciebie, wygrzebałem powiadomienia, bo nie mam pamięci do nicków i wpadłem na ten post. Jak się czujesz? Antybiotyki pomagają?
  • Odpowiedz
@obserwatorrr: Sami nie wiedzą co do terminu, raz mieli po 48h, raz po 3 dniach, a raz po 6 dniach. Określili to mianem loterii, ale mówili, że prawdopodobnie będą dzwonić z wynikami. Nie wiem dla mnie jej zachowanie było niepoważne, skoro jest lekarzem to wie jaka sytuacja, a teraz pewnie ma papierkową robotę i focha.
  • Odpowiedz
@abcde:
Nic takiego nie napisałem. Niemniej, ktoś stawia tezę, że rodzice ignorują jego chorobę ponieważ wstyd na osiedlu i boją się co powiedzą- co może być fałszem bo przyczyny takiego postępowania są znane tylko prowodyrom i bardzo możliwe, że autor się myli, a zatem cała teza jest prawdopodobnie błędna, co skłonnym byłem nakreślić.
  • Odpowiedz