Wpis z mikrobloga

No jak tam prywaciarze, młodzi przedsiębiorcy i krętacze na #b2b?

Przyjechała już laweta z banku po wasze dynamiczne Panamery, Mustangi, Mercedesy AMG, Focusy RS i Audi RS3 wzięte w leasing na 5 lat z wykupem 90%? Ooo no jak mi przykro, no kto teraz będzie się popisywał po Warszawce przed Julkami i Klaudiami?

#koronawirus #kryzys #warszawa #leasing #motoryzacja #wlasnafirma #dzialalnoscgospodarcza
dopeboiYSL - No jak tam prywaciarze, młodzi przedsiębiorcy i krętacze na #b2b?

Prz...

źródło: comment_1585818479lmMZkpAXXqqKlXb8VZ0bYo.jpg

Pobierz

Była już laweta?

• Tak :( 21.1% (164)
  • Właśnie jedzie :( 78.9% (612)

Oddanych głosów: 776

• 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dopeboiYSL: No nie bardzo właśnie teraz jest dobry moment na kolejny samochód dla mojej Julki. Ona nie ma dużych wymagań nie musi mieć rs ani innych s aby po prostu było nowe. Marka przynajmniej od audi w górę i zauważ że dzięki temu wirusowi większość wsioków, którzy pracują gdzieś na linii siedzą teraz po swoich oborach w----------c zapasy cebuli i bojąc się co to jutro będzie. A samochody w salonach
  • Odpowiedz
@Dymass: w serii jest spoko, ale ma paskudny spadek mocy akurat tam gdzie najbardziej potrzeba, czyli 3-4k. Na to wystarczy remap. Tyle że 200 kucy to jednak troche mało - w zakrętach jest mega w serii, ale na prostej brakuje. Więc dołożyłem turbo i tak bezpiecznie na 275 kucy jest ustawiona, jak na razie po roku nie ma żadnych problemów. Z kolei żeby przekroczyć 300 to już by trzeba zmieniać
  • Odpowiedz
  • 1
@MUDAMUDAMUDA no wlasnie slyszalem, ze na turbo to juz zupelnie wystarcza w tym aucie. Ponoc lepsza opcja jest kompresor na co dzien tak na 250 koni. Mi osobiscie wystarczy seria, bo topoprostu fajna fura. Najpierw musze swoja Celice poskladac XD
  • Odpowiedz
@Dymass: tak, pod względem wyglądu jest zajebiście. Ale jeśli chcesz kupować, to kupuj w tym roku, bo w przyszłym latem ma być głeboki lift - i wizualnie i mechanicznie, więc beda problemy wieku dziecięcego
  • Odpowiedz