Aktywne Wpisy
GRY-OnLine +6
mocznikkk +8
Ależ w ostatnim czasie nagonka na tego młodego chłopaka związanego z PiSem. Festiwal nienawiści, paskudne obelgi dotyczące jego wyglądu, imputowanie mu sodomii. Cóż, tak wygląda miłość i tolerancja lewej strony czyli #neuropa
Nic dziwnego, że chłopak wywołuje taki szał wśród zdrajców i lewactwa. Bo jak to tak? Młody i nie popiera propagowania ideologii lgbt? Nie popiera zabijania nienarodzonych dzieci? Nie pluje na naszą wiarę i patriotyzm? Dla lewactwa spod znaku #neuropa to
Nic dziwnego, że chłopak wywołuje taki szał wśród zdrajców i lewactwa. Bo jak to tak? Młody i nie popiera propagowania ideologii lgbt? Nie popiera zabijania nienarodzonych dzieci? Nie pluje na naszą wiarę i patriotyzm? Dla lewactwa spod znaku #neuropa to
Czy są wśród nas służby medyczne i mundurowe? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Specjalnie dla Was darmowa kawa lub herbata na Orlenie.
Dziękujemy, że każdego dnia dbacie o nasze zdrowie i bezpieczeństwo!
#koronawirus #bezpieczenstwo #zdrowie #orlen
Komentarz usunięty przez autora
Jakby były 500 lub 1 litr to na bieżąco można byłoby kupować i starczyłoby dla wszystkich.
Mam pytanie bo dużo klientów pyta kiedy ten płyn będzie naprawdę?
P.S. dziękuję pan Prezydent i pan Obajtek <3 poniżej zdjęcie mojego płynu
@prostymysliciel: płyn sprzedawany jest w tak dużych pojemnikach bo Orlen ma problem ze zdobyciem opakowań. Przynajmniej tak pisali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Robica 3k kilometrów miesiecznie musze tankowac 150 -170 litrów miesiecznie.
W nosie mam ich skoro moge zaoszczedzić 80 zł miesiecznie. W ciagu roku mam prawie 1,5 tankowania gratis.
#gdziejestplyn
A wlasnie, moze macie jakies aktualizowane statystyki gdzie, ile sztuk, na jakiej stacji jest? Moglbym pomoc w zrobieniu mapki lub aplikacji mobilnej dla ludzi poszukujacych a takich jest sporo. Masa ludzi jezdzi od stacji do stacji pytajac o plyn. Priv.
@orlen_lite: Szkoda, że kawa na orlenie jest paskudna i sobie służby nie popiją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora