@cwlmod: Dobrze, wjechałeś sobie prawidłowo, koleś wjechał na czerwonym i jego wina jest absolutna. Ale tutaj chodzi o to, że tego wypadku można było absolutnie uniknąć, bo teraz to Ty masz problem, nie masz auta (z tego co widzę nowego więc szkoda 10x bardziej niż jakiejś tam rzęcha z sprzed 20 lat). Koleś #!$%@?ł bezsprzecznie, jechał wolno i zobaczył, że nadjeżdżasz i depnął bo myślał że zdąży, ale wg. Mnie twoja
@duprees: o cię UJ. On powinien zdać purawko jeśli mu nie odbiorą a łaska co z nim jeździ niech się mocno zastanowi nad komunikacja miejska lub innym kierowca
@cwlmod: @BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: Dwie sekundy żółtego, brak najmniejszej reakcji. Normalny człowiek przynajmniej próbuje zacząć hamować w takiej odległości od świateł. Mniej więcej w tej samej chwili pojawia się drugie auto. Macie jakieś 4 sekundy na obserwację, reakcję, hamowanie, cokolwiek. Co robicie? Nic. Ci bardziej ogarnięci na drodze stosują zasadę ograniczonego zaufania. Ci mniej ogarnięci, mimo, że teoretycznie mają rację, fundują sobie turlanie ze śmiechu i randki z likwidatorem szkód.
@cwlmod: dałem plusa niech jedzie w gorące twoja głupota za kierownicą. Zachowałeś się jak swiezak wjeżdżając na bardzo późnej pomarańczy. Zjechalbys na czerwonym ale kara dopadła Cie szybciej
Pokaż mi definicję późnego i pomarańczowego światła oh mędrco ( ͡°͜ʖ͡°)
@cwlmod: kolego żółty, to zakaz wjazdu na skrzyżowanie. Nie rozumiem, dlaczego traktujesz je jako przedłużenie zielonego. Przy takiej kwocie ubezpieczenia, TU może też nie rozumieć.
O ja #!$%@? xD wlasnie sie dowiedziałem z wykopu, ze wjazd na pomaranczowym to zbrodnia... Zawsze sie zadtanawialem co za debil jak zapala sie zolte tylko to hamuje, ale juz mam odpowiedz to zapewne jeden z uzytkownikow elity internetu ( ͡°͜ʖ͡°)
@cwlmod: przecież ty w niego z premedytacja wjechaleś. Bylo widać ze trafisz. Chciałeś przed laską popisac sie ze masz prawo i szeryf jestes? A wiesz ze moze ci sie nic nie stalo teraz, to mikrourazy masz po tym dzwonie juz na pewno (i twoj pasazer tez) i to ci sie odezwie w przeszlosci? Wspomnisz moje slowa. (Szyja, kregoslup itp) nie bedziesz wiedzial z czego to sobie przypomnij jak kiedys wjechales na
@littlepieceofheaven: >i masz swoje chwalenie się autem. Beka z ludzi co kupują takie samochody drogie. Ja wolałem zainwestować w super dom z bajerami, przynajmniej mniejsza szansa że mi go ktoś rozwali, albo że meteoryt na niego spadnie. Zazwyczaj ludzie z drogimi samochodami mieszkają w ruderach, bo chcą się popisać na zewnątrz Jacu oni są. Cierpz refleks starego dziada.
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai
@cwlmod: jak ubezpieczpieczyciel zobaczy ten rajd na (późnym) pomarańczowym, to nie wiem czy bez sądu cokolwiek wyciągniesz.
Mniej więcej w tej samej chwili pojawia się drugie auto. Macie jakieś 4 sekundy na obserwację, reakcję, hamowanie, cokolwiek. Co robicie? Nic. Ci bardziej ogarnięci na drodze stosują zasadę ograniczonego zaufania. Ci mniej ogarnięci, mimo, że teoretycznie mają rację, fundują sobie turlanie ze śmiechu i randki z likwidatorem szkód.
@cwlmod: kolego żółty, to zakaz wjazdu na skrzyżowanie. Nie rozumiem, dlaczego traktujesz je jako przedłużenie zielonego. Przy takiej kwocie ubezpieczenia, TU może też nie rozumieć.
Drogi samochód xD