Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 54.1% (111)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 45.9% (94)
Papileo +105
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
Myślę, że mógłby zastąpić niejednego stojącego ochroniarza, budzi respekt( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#wiedzmin #rozowepaski #rozowypasek #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #gry #art #atencyjnyrozowypasek
Tag do obserwowania: #milamadeart
Instagram do obserwowania: mila.madeart
@milalulu: ładne to i podobuje się to dla mnie bardzo
ale ten twoj wiedzmin
ma tak #!$%@? wielkie dlonie
nie wydaje ci sie ze lekko #!$%@? proporcje?
To ja mam takie pytanie.
Czy jeśli dzisiejszy wpis zdobędzie ciut więcej plusików, ale nadal nie będzie to satysfakcjonująca ilość, to czy otrzymamy jutro jakiś progres na fotce, który tę ilość plusów jeszcze bardziej powiększy?
Męska część wypoka na pewno się ucieszy, może nawet będą gorące! (✌