Aktywne Wpisy

Emes91 +78
Czyli Lewica będzie miała o 47% mniej posłów w Sejmie (spadek z 49 do 26), podczas gdy Konfederacja będzie ich mieć o 64% więcej (wzrost z 11 do 18).
Na Lewicę zagłosowało prawie pół miliona mniej osób (mimo wyższej frekwencji) w porównaniu do 2019, na Konfederację zagłosowało 240 tysięcy osób więcej.
To przypomnijcie mi, kto wygrał, kto przegrał, z kogo jest beka? xD
#wybory
Na Lewicę zagłosowało prawie pół miliona mniej osób (mimo wyższej frekwencji) w porównaniu do 2019, na Konfederację zagłosowało 240 tysięcy osób więcej.
To przypomnijcie mi, kto wygrał, kto przegrał, z kogo jest beka? xD
#wybory

Stopy_Mariusza +65
Wygląda na to, że Konfederacja zdobędzie 17 mandatów z wynikiem wyborczym 7.1%
Niewiele ale plusem jest przynajmniej to, że będą mogli utworzyć klub poselski i zasiadać w komisjach, to spora różnica w stosunku do kończącej się kadencji.
Wynik znacznie poniżej oczekiwań ale co poradzić, ciężko walczyć mając wszystkich przeciwko sobie zwłaszcza jak ma się w partii Mentzena i Korwina, którzy dostarczają zbyt wiele idiotycznych powodów dla poprawnych politycznie mediów.
JKM idzie na
Niewiele ale plusem jest przynajmniej to, że będą mogli utworzyć klub poselski i zasiadać w komisjach, to spora różnica w stosunku do kończącej się kadencji.
Wynik znacznie poniżej oczekiwań ale co poradzić, ciężko walczyć mając wszystkich przeciwko sobie zwłaszcza jak ma się w partii Mentzena i Korwina, którzy dostarczają zbyt wiele idiotycznych powodów dla poprawnych politycznie mediów.
JKM idzie na

czy ten program będzie dobry jeśli jestem nie wiem gdzieś między początkującym a średniozaawansowanym? wyciskam 60kg 8 razy w 4 seriach, przysiad 90kg 8 razy w 4 seriach, martwy to samo, OHP 32.5 8 razy w 4 seriach
#!$%@? się bo wolno progresuje a mam diete dobrą (3k kcal, 150g białka, 80g tłuszczu i reszta węgle) i śpię 8h
75kg 173cm here, niby dużo ważę a nie jestem spaślakiem nei wiem czemu, mięśni też nie mam wielkich
no to mam dwa główne pytania
1. Czy to dobry plan?
2. dlaczego nie progresuję?
3. czy powinienem masować? bo niby 75kg przy 173cm to chyba dużo ale jak patrze w lustro to aż tak tego nie widać
#silownia #mikrokoksy
1. Tak
2. Bo nie pijesz kawy piernikowej od WK
3. Tak, na białku Dobre Whey WK. I pamiętaj o japczanie, mono zalewa
Temat wałkowany setki razy
1. Pierwszy raz taki widzę, to trzeba pomyśleć
2. Bo jesteś naturalny
3. Redukcja do 40 kg.
I trzymaj się tam w tym KFD, bo jebla idzie dostać
Komentarz usunięty przez autora
250e4d długiego teścia i nie trzeba ćwiczyć, potwierdzone info od kumpla kolegi, który zna kogoś kto tak robił.
Komentarz usunięty przez autora
Tak.