Wpis z mikrobloga

YouTube się odezwał w sprawie Wojny Idei! :)

Po trzynastu dniach oczekiwania i zrobieniu afery na mediach społecznościowych otrzymałem maila, że mają informacje co się stało z kanałem. Wg maila od supportu doszło do włamania*, ale jest również możliwość odzyskania kanału! Zanim się ucieszymy poczekajmy aż faktycznie wróci, ale są to bez wątpienia dobre informacje :) Będę Was informował na bieżąco o postępach, ale mam nadzieję, że teraz już to kwestia czasu.

*Może warto zaznaczyć, że kilka miesięcy temu miałem sytuację, że włamano mi się na konto AdSense i wtedy YouTube był w stanie potwierdzić to jeszcze tego samego dnia.

#wojnaidei #polska #youtube #internet
wojna_idei - YouTube się odezwał w sprawie Wojny Idei! :)

Po trzynastu dniach ocze...

źródło: comment_vY5hcpWCSjrlk04Mi4RhhLhjzBgUo7dU.jpg

Pobierz
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@postacie: albo jeszcze inaczej (chyba) - zalogował się na jakimś urządzeniu i zostało ono "aktywne". Ja mam na firmowym taką weryfikację i z domu się nie loguję, raz w miesiącu tylko mniej więcej muszę klepać kod z komórki.
A tak to ktokolwiek może wejść do mnie do domu i sobie robić co chce z mailami itp.
I to obstawiam, że jest najpewniejsze - w myśl zasady, że najczęściej użytkownik coś
  • Odpowiedz
@yourij: moim zdaniem po prostu nie miał włączonego 2-factora na drugim koncie, dlatego przeszło bez żadnych potwierdzeń - i dlatego też otrzymał w ogóle tego maila, bo był podpięty jako drugi do konta.
  • Odpowiedz