Aktywne Wpisy

MonazoPL +64
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

Po trzynastu dniach oczekiwania i zrobieniu afery na mediach społecznościowych otrzymałem maila, że mają informacje co się stało z kanałem. Wg maila od supportu doszło do włamania*, ale jest również możliwość odzyskania kanału! Zanim się ucieszymy poczekajmy aż faktycznie wróci, ale są to bez wątpienia dobre informacje :) Będę Was informował na bieżąco o postępach, ale mam nadzieję, że teraz już to kwestia czasu.
*Może warto zaznaczyć, że kilka miesięcy temu miałem sytuację, że włamano mi się na konto AdSense i wtedy YouTube był w stanie potwierdzić to jeszcze tego samego dnia.
#wojnaidei #polska #youtube #internet
źródło: comment_vY5hcpWCSjrlk04Mi4RhhLhjzBgUo7dU.jpg
PobierzA tak to ktokolwiek może wejść do mnie do domu i sobie robić co chce z mailami itp.
I to obstawiam, że jest najpewniejsze - w myśl zasady, że najczęściej użytkownik coś
Komentarz usunięty przez autora
@postacie: ja już też, nieważne...
Komentarz usunięty przez autora
mam nadzieję, że następnym razem usuną całkowicie
widzę, że niektórzy twierdzą, że przewidują przyszłość.
@wojna_idei: I po co były te kwiki o spisku i cenzurze? xD