Wpis z mikrobloga

YouTube się odezwał w sprawie Wojny Idei! :)

Po trzynastu dniach oczekiwania i zrobieniu afery na mediach społecznościowych otrzymałem maila, że mają informacje co się stało z kanałem. Wg maila od supportu doszło do włamania*, ale jest również możliwość odzyskania kanału! Zanim się ucieszymy poczekajmy aż faktycznie wróci, ale są to bez wątpienia dobre informacje :) Będę Was informował na bieżąco o postępach, ale mam nadzieję, że teraz już to kwestia czasu.

*Może warto zaznaczyć, że kilka miesięcy temu miałem sytuację, że włamano mi się na konto AdSense i wtedy YouTube był w stanie potwierdzić to jeszcze tego samego dnia.

#wojnaidei #polska #youtube #internet
wojna_idei - YouTube się odezwał w sprawie Wojny Idei! :)

Po trzynastu dniach ocze...

źródło: comment_vY5hcpWCSjrlk04Mi4RhhLhjzBgUo7dU.jpg

Pobierz
  • 108
  • Odpowiedz
@wojna_idei: Mam dwa pytania:

1. Czy możesz wkleić screen odpowiedzi od wcześniejszej odpowiedzi od YT o którą tyle razy byłeś proszony?
2. Czy miałeś uwierzytelnianie dwuskładnikowe i jesteś w stanie to udowodnić?

Pytam, bo chcę wiedzieć, jaka jest twoja wiarygodność.
  • Odpowiedz
@wojna_idei: Przez tydzień dostajesz wymijające odpowiedz, w końcu prosisz swoich widzów o pomoc w uzyskaniu informacji a twoi oponenci twierdzą, że jesteś debilem i masz ból dupy i żebyś spier$%^, I tyczy to się osoby, która jest miła i grzeczna i stara się mówić okrągłymi słowami. Dobrze się czujecie ludzie?
  • Odpowiedz
@wojna_idei : Pięknie.

Nie zdziw się jak teraz cię faktycznie "za treść" zdejmą. Bo manipulacje i nieprawdy w materiałach zostały przy okazji tej afery mocno upublicznione i jakieś złe dusze mogą próbować cię taraz skutecznie zgłosić.
  • Odpowiedz
Czyli tyle #!$%@? wykopków o cenzurze, a powodem jest prawacki dzban, który ustawił hasło "dupa123"?

Czy ta wypowiedź właśnie wyśmiewa korzystanie z niepotwierdzonych informacji korzystając ze źródła z którego szydzi?
  • Odpowiedz
ale jest również możliwość odzyskania kanału!

@wojna_idei: Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Im mniej prawackich kanałów robiących ludziom wodę z mózgu i zarabiających na ludzkiej naiwności, tym lepiej.
  • Odpowiedz
@wojna_idei: wchodzisz żeby zobaczyć jak ludzie gratulują rozwiązania sprawy, a tu widzisz wylewane wiadra gow** przez kwazi intelektualną brać. Zastanawiam się o jakich manipulacjach tutaj mowa. Można wytknąć Szymonowi uprawianie presji w rozmowach , wprowadzająca w błąd niektórych rozmówców ale to oni sami kręcą na siebie bat przez swoje często " subiektywne" opinie niepoparte naukowymi danymi .

Ode mnie Szymon masz wielki szacun, że wyszedłeś z tej Wojny obronną ręką
  • Odpowiedz