Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +473
Chicoxxx66 +143
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Po trzynastu dniach oczekiwania i zrobieniu afery na mediach społecznościowych otrzymałem maila, że mają informacje co się stało z kanałem. Wg maila od supportu doszło do włamania*, ale jest również możliwość odzyskania kanału! Zanim się ucieszymy poczekajmy aż faktycznie wróci, ale są to bez wątpienia dobre informacje :) Będę Was informował na bieżąco o postępach, ale mam nadzieję, że teraz już to kwestia czasu.
*Może warto zaznaczyć, że kilka miesięcy temu miałem sytuację, że włamano mi się na konto AdSense i wtedy YouTube był w stanie potwierdzić to jeszcze tego samego dnia.
#wojnaidei #polska #youtube #internet
1. Czy możesz wkleić screen odpowiedzi od wcześniejszej odpowiedzi od YT o którą tyle razy byłeś proszony?
2. Czy miałeś uwierzytelnianie dwuskładnikowe i jesteś w stanie to udowodnić?
Pytam, bo chcę wiedzieć, jaka jest twoja wiarygodność.
Nie zdziw się jak teraz cię faktycznie "za treść" zdejmą. Bo manipulacje i nieprawdy w materiałach zostały przy okazji tej afery mocno upublicznione i jakieś złe dusze mogą próbować cię taraz skutecznie zgłosić.
Czy ta wypowiedź właśnie wyśmiewa korzystanie z niepotwierdzonych informacji korzystając ze źródła z którego szydzi?
@wojna_idei: Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Im mniej prawackich kanałów robiących ludziom wodę z mózgu i zarabiających na ludzkiej naiwności, tym lepiej.
Ode mnie Szymon masz wielki szacun, że wyszedłeś z tej Wojny obronną ręką
@boubobobobou: @Kjedne: tu jest jeden z wątków z samego początku afery
https://support.google.com/youtube/thread/21806249?hl=en