Aktywne Wpisy

Teuvo +117
mechanik zadzwonił i nie wymieni mi rozrządu w moim prostym silniku tsi z łatwym dostępem do wszystkiego bo niby nie posiada jakiegoś elektronicznego narzędzia bez którego później auto będzie wywalało błędy
własne tak mi idzie rozwiazywanie problemów, nawet najprostsza wymiana którą byle mietek powinien potrafić zrobić rośnie znowu do rangi jakiegoś bagna które będzie się ciągnąć
własne tak mi idzie rozwiazywanie problemów, nawet najprostsza wymiana którą byle mietek powinien potrafić zrobić rośnie znowu do rangi jakiegoś bagna które będzie się ciągnąć
źródło: 1000016841
Pobierz
o__0 +257

Po trzynastu dniach oczekiwania i zrobieniu afery na mediach społecznościowych otrzymałem maila, że mają informacje co się stało z kanałem. Wg maila od supportu doszło do włamania*, ale jest również możliwość odzyskania kanału! Zanim się ucieszymy poczekajmy aż faktycznie wróci, ale są to bez wątpienia dobre informacje :) Będę Was informował na bieżąco o postępach, ale mam nadzieję, że teraz już to kwestia czasu.
*Może warto zaznaczyć, że kilka miesięcy temu miałem sytuację, że włamano mi się na konto AdSense i wtedy YouTube był w stanie potwierdzić to jeszcze tego samego dnia.
#wojnaidei #polska #youtube #internet
źródło: comment_vY5hcpWCSjrlk04Mi4RhhLhjzBgUo7dU.jpg
Pobierz@koroluk: tyle miłości
Komentarz usunięty przez moderatora
Pozytyw taki że zasięgi ci nie wrócą:3
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
https://www.chip.pl/2019/06/youtube-usuwa-filmy-historyczne-o-nazizmie/
Więc taka opcja jest możliwa.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze żebyś w swoich materiałach uderzał albo obrażał ich wartości czy walczył z nimi. No nie. To jest jakaś chora psychicznie huntgrupa, która na fali wzbierającego lewicowego faszyzmu, wspieranego przez niekontrolowanych gigantów IT, stara
Twierdzenie, że autor zrobił to dla rozgłosu tym bardziej jest sferą urojeń i manipulacji, bez jakichkolwiek dowodów.
2. Sytuacja NIE JEST jasna. Wygląda na ściemę - jak miało być nienależycie zabezpieczone
Nie rozpowszechniaj bzdur tylko po to żeby chronic swojego niskiej jakości idola