Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +93
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
xionacz +763
Po trzynastu dniach oczekiwania i zrobieniu afery na mediach społecznościowych otrzymałem maila, że mają informacje co się stało z kanałem. Wg maila od supportu doszło do włamania*, ale jest również możliwość odzyskania kanału! Zanim się ucieszymy poczekajmy aż faktycznie wróci, ale są to bez wątpienia dobre informacje :) Będę Was informował na bieżąco o postępach, ale mam nadzieję, że teraz już to kwestia czasu.
*Może warto zaznaczyć, że kilka miesięcy temu miałem sytuację, że włamano mi się na konto AdSense i wtedy YouTube był w stanie potwierdzić to jeszcze tego samego dnia.
#wojnaidei #polska #youtube #internet
@wojna_idei: to z pewnością haker Sorosa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojna_idei: Jak mozna sie wlamac komus na YT lub konto Google? Do tego trzeba by uzyc BruteForce ale po 5 minutach google by zbanowalo atak stosujac recaptcha i dostalbys e-maila z infomacja. Po prostu miales haslo slabe albo komus je dales.
@postacie: przecież się dokładnie do tej wypowiedzi odniósł na samym początku, więc nie wiem co to za oranie. To było wtedy, gdy mówił że to bez sensu bo ma weryfikację i by dostał notyfikację na komórkę.
@yourij: tutaj temu de facto zaprzecza: dostał powiadomienie na maila o zmianie praw, najpewniej nie miał zatem 2-factora, bo wiedziałby też o logowaniu.