Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +236
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gymw8nhnzd +241
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
źródło: Screenshot 2024-09-11 at 11.50.54
Pobierz

źródło: comment_2JdjrdnGev36TwD0d46x9LUFRwSO07Ib.jpg
PobierzA to Ty - dobra masz dłużej: to, że właściciela firmy z innego państwa stać na kupienie mieszkań w innym państwie nie oznacza, że rynek ma się dobrze i wszystko jest cacy i ceny ok
@MadokaDobraWaifu: Bo ten napędza rozwój. Poza tym uczciwym wydaje się pobierać wynagrodzenie za pracę, zużyte materiały czy stworzenie rozwiązania jakiegoś problemu. Nie wiem co w tym nieetycznego.
Nie wiem, jak rozwój w technologii pianki do golenia czy podpaski pomaga ludzkości i dlaczego koszty R&D takich 'tanich bzdur' mają spadać na nas. Nie wiem również jak niemożliwość zaspokojenia podstawowych potrzeb spowodowana sztucznym brakiem jest etyczna. System w którym rozwój jest stawiany wyżej niż życie ludzkie możesz nazwać sam.
Nie mów teraz, że uważasz za nieetyczne 'branie za dużo', jak mi tu piszesz, że milionerzy są
Co do innych Państw nie chce się wypowiadać, bo gadaliśmy o Polsce i na Polsce zostańmy. Nie można wprowadzić ustawą bogactwa na całym świecie w jednym momencie. Zawsze
@MadokaDobraWaifu: Kwintesencja Twoich wpisów. Możesz sobie zrobić screena i ustawić na zdjęcie w tle na profilu.
Problem jest w tym że kapitalizm pomimo swoich oczywistych braków (bo nie ma wyobraź sobie systemu idealnego w rzeczywistości) jest najlepszym znanym
@CastleBuilder: I co? 'Ja mam, więc reszta d--a cicho' to nie rozwiązanie.
To naturalne procesy zachodzące w naturze a jak wiadomo takich nie można zmieniać. Niektórzy mają więcej kasy niż państwa, niektórych nie stać na chleb - c--j, trudno, klimat. xd
@venividi: Bardzo chętnie zobaczę jak to udowadniasz
@MadokaDobraWaifu: Czekałem od początku tej rozmowy na dowody, rozwiązania albo jakiś plan. Nie doczekałem się. Nie zamierzam zatem się dla Ciebie już więcej produkować.
Nie potrafisz obronić systemu który nazwałeś najlepszym. Stawiasz tezę - obroń xd
@MadokaDobraWaifu: Odpowiem Ci parafrazą Twoich słów.
Miłego (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ok ziomeczku, przyjmuję Twoją kapitulację, nie żegnaj się już czwarty raz xd
@MadokaDobraWaifu: XD Jaki ma sens prowadzić dyskusję ideologiczną, skoro Ty żadnej nie chcesz poprzeć i bronić. Toż to teatr jednego aktora.
Teraz będzie czwarty. Papa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do następnego dzwoneczka xd