Dlaczego w takim razie nie finansować chleba? (dla osób uczulonych na gluten innego) albo papieru toaletowego?
@venividi: Czytaj wszystkie moje posty zanim odpowiesz xd Fajnie, że jedyny problem jaki z tym widzisz to logistyka, myślę, że sam dałbyś to radę rozwiązać
Reszta komentarzy do mnie to albo festiwal chochołów i braku podstaw retoryki
@mescal555: a kto jej zabrania nie noszenia podpasek?
Jak chce to niech se chodzi i ocieka skrzepami po girach
@le1t00: niestety taki ruch freebleeding już istnieje i co gorsza, dobrze się trzyma. Rozumiem w domu sobie tak chodzić, ale jeśli taka osoba zostawi plamę na autobusie to co?
@wioseneczka: I tak się właśnie gubicie. Jakość można zmienić, problemy logistyczne rozwiązać i jeżeli są to jedyne sprzeciwy jakie masz to problem jest rozwiązany Zresztą sama napisałaś, że nie wiesz o co chodzi to po co się odzywasz niepytana xd
@MadokaDobraWaifu: Za komuny mieszkania były z przedziału i nie trzeba było na nie pracować tak "ciężko" jak teraz, a jednak wiele osób woli obecny system niż darmowe mieszkanie.
@MadokaDobraWaifu: tak, państwo ci zmieni jakość podpasek, tak jak w szpitalach dostajesz na obiad kaczkę z gotowanymi warzywami i fondant na deser XDD Nie wiem o co TOBIE chodzi bo piszesz bez żadnej puenty tylko po to żeby pisać, nie przedstawiasz żadnych argumentów a na normalne odpowiedzi nie umiesz się odnieść
niestety taki ruch freebleeding już istnieje i co gorsza, dobrze się trzyma. Rozumiem w domu sobie tak chodzić, ale jeśli taka osoba zostawi plamę na autobusie to co?
wtedy to już problem społeczeństwa, nie jej ¯(ツ)/¯
@RysiaZbysiaZjemCiPtysia: Od razu pociągać takiego neandertala do profesjopnalego czyszczenia tapicerki i tyle. Jednak takie chiny z tą swoją inwigilacją mają trochę racji xD Takie elementy można by zdecydowanie szybciej wycinać ze społeczeństwa
@CastleBuilder: A wiele osób nie - więc żaden argument. Mamy rosnące ceny mieszkań, dzieci opuszczają dom rodzinny coraz później, poprzeczka do posiadania mieszkania jest coraz wyżej a moc nabywcza nie nadąża - 'nie widzę problemu, można ciężej pracować' Nikt Ci nie broni mieszkać w domu z przydziału i zarabiać na własny - bez martwienia się tym, że żyjesz na ulicy. "Ciężko" co? xd wykończeniówka za 12k, to można w 2 miesiące odłożyć. xd
źródło: comment_2JdjrdnGev36TwD0d46x9LUFRwSO07Ib.jpg
Pobierz@venividi: Czytaj wszystkie moje posty zanim odpowiesz xd
Fajnie, że jedyny problem jaki z tym widzisz to logistyka, myślę, że sam dałbyś to radę rozwiązać
Reszta komentarzy do mnie to albo festiwal chochołów i braku podstaw retoryki
@MadokaDobraWaifu: Przeglądnąłem, ale niestety nie dostrzegłem. Mogłabyś proszę przytoczyć?
@le1t00: niestety taki ruch freebleeding już istnieje i co gorsza, dobrze się trzyma. Rozumiem w domu sobie tak chodzić, ale jeśli taka osoba zostawi plamę na autobusie to co?
Komentarz usunięty przez moderatora
Zresztą sama napisałaś, że nie wiesz o co chodzi to po co się odzywasz niepytana xd
Nie wiem o co TOBIE chodzi bo piszesz bez żadnej puenty tylko po to żeby pisać, nie przedstawiasz żadnych argumentów a na normalne odpowiedzi nie umiesz się odnieść
@RysiaZbysiaZjemCiPtysia:
Od razu pociągać takiego neandertala do profesjopnalego czyszczenia tapicerki i tyle.
Jednak takie chiny z tą swoją inwigilacją mają trochę racji xD Takie elementy można by zdecydowanie szybciej wycinać ze społeczeństwa
Mamy rosnące ceny mieszkań, dzieci opuszczają dom rodzinny coraz później, poprzeczka do posiadania mieszkania jest coraz wyżej a moc nabywcza nie nadąża - 'nie widzę problemu, można ciężej pracować'
Nikt Ci nie broni mieszkać w domu z przydziału i zarabiać na własny - bez martwienia się tym, że żyjesz na ulicy.
"Ciężko" co? xd wykończeniówka za 12k, to można w 2 miesiące odłożyć. xd