Wpis z mikrobloga

Dlaczego w takim razie nie finansować chleba? (dla osób uczulonych na gluten innego) albo papieru toaletowego?

@venividi: Czytaj wszystkie moje posty zanim odpowiesz xd
Fajnie, że jedyny problem jaki z tym widzisz to logistyka, myślę, że sam dałbyś to radę rozwiązać

Reszta komentarzy do mnie to albo festiwal chochołów i braku podstaw retoryki
  • Odpowiedz
Czytaj wszystkie moje posty zanim odpowiesz xd

@MadokaDobraWaifu: Przeglądnąłem, ale niestety nie dostrzegłem. Mogłabyś proszę przytoczyć?

Fajnie, że jedyny problem jaki z tym widzisz to logistyka, myślę, że sam dałbyś to radę
  • Odpowiedz
  • 1
@mescal555: a kto jej zabrania nie noszenia podpasek?

Jak chce to niech se chodzi i ocieka skrzepami po girach

@le1t00: niestety taki ruch freebleeding już istnieje i co gorsza, dobrze się trzyma. Rozumiem w domu sobie tak chodzić, ale jeśli taka osoba zostawi plamę na autobusie to co?

• Odpowiedz
@wioseneczka: I tak się właśnie gubicie. Jakość można zmienić, problemy logistyczne rozwiązać i jeżeli są to jedyne sprzeciwy jakie masz to problem jest rozwiązany
Zresztą sama napisałaś, że nie wiesz o co chodzi to po co się odzywasz niepytana xd
  • Odpowiedz
@MadokaDobraWaifu: tak, państwo ci zmieni jakość podpasek, tak jak w szpitalach dostajesz na obiad kaczkę z gotowanymi warzywami i fondant na deser XDD
Nie wiem o co TOBIE chodzi bo piszesz bez żadnej puenty tylko po to żeby pisać, nie przedstawiasz żadnych argumentów a na normalne odpowiedzi nie umiesz się odnieść
  • Odpowiedz
niestety taki ruch freebleeding już istnieje i co gorsza, dobrze się trzyma. Rozumiem w domu sobie tak chodzić, ale jeśli taka osoba zostawi plamę na autobusie to co?

wtedy to już problem społeczeństwa, nie jej ¯(ツ)

@RysiaZbysiaZjemCiPtysia:
Od razu pociągać takiego neandertala do profesjopnalego czyszczenia tapicerki i tyle.
Jednak takie chiny z tą swoją inwigilacją mają trochę racji xD Takie elementy można by zdecydowanie szybciej wycinać ze społeczeństwa
  • Odpowiedz
@CastleBuilder: A wiele osób nie - więc żaden argument.
Mamy rosnące ceny mieszkań, dzieci opuszczają dom rodzinny coraz później, poprzeczka do posiadania mieszkania jest coraz wyżej a moc nabywcza nie nadąża - 'nie widzę problemu, można ciężej pracować'
Nikt Ci nie broni mieszkać w domu z przydziału i zarabiać na własny - bez martwienia się tym, że żyjesz na ulicy.
"Ciężko" co? xd wykończeniówka za 12k, to można w 2 miesiące odłożyć. xd
  • Odpowiedz