Wpis z mikrobloga

@TymRazemNieBedeBordo: Funkcje życiowe to funkcje życiowe, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby istniały razem z towarem luksusowym. Traktowanie dachu nad głową jak towaru luksusowego jest w ogóle nie do obronienia, a na wykopie dają radę. Generalnie równia pochyła Ci wskoczyła w argument.

Przynajmniej zgadzamy się, że to korpo stoi na przeszkodzie, można wokół tego budować koalicję xd

@Old_gamer1988: Ucz się dzbanie od kolegi
  • Odpowiedz
@Old_gamer1988: Dzbanie, bo nie potrafisz nawet uzasadnić swojej opinii, przełożyć jakiegokolwiek logicznego argumentu i bo wyjeżdżasz mi tu z emocjonalnymi bzdurami typu 'loszki to c00rvy'. Nikt tu nawet koło tematu płci nie stał, ale uznałeś to za najprostszą drogę do pocisku i lecisz. Nie pisz więcej xd
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@mescal555: Prawda jest taka że fakt że w ogóle musimy płacić za papier toaletowy jest w jakimś stopniu dowodem na to jaki straszny jest świat. Świat w którym nasza kupa jest tabu i musimy płacić by nikt jej nie zauważył. Mimo że nie jesteśmy winni temu że tak działa nasz organizm.

PS właśnie się zesrałem w gacie, bo walczę z tabu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mescal555: w sumie ja płacę za podpaski, bo to byłoby obleśne tak chodzić i kapać, a potem się kleić plus niepraktyczne tak często wymieniać spodnie i bieliznę. Ciekawe, że nawet do tego ludzie dorabiają filozofię
  • Odpowiedz