@mescal555: 444 polubienia ehhh, żądam darmowego jedzenia i picia bo tak działa mój organizm, muszę płacić żeby nie umrzeć z głodu mimo że nie jestem winien temu jak działa mój organizm
@Old_gamer1988: @Umeraczyk: Jesteście tak blisko, a tak daleko xd Czekam na argumenty dlaczego utowarowienie podstawowych funkcji biologicznych jest uzasadnione i poprawne, błyśnijcie xd
@MadokaDobraWaifu: ja przepraszam bardzo ale feministki biegają w białych spodniach z czerwoną plamą bo nie będą się podporządkowywać patriarchatowi i nosić podpasek czy tamponów
@MadokaDobraWaifu: tylko dlatego, że wszystko możesz podpiąć pod podstawowe funkcje życiowe. Jutro będzie to papier toaletowy. Pojutrze podpaski. Dalej chleb. Potem serek wiejski. Następnie ryż. Potem wolowinka. I tak dalej aż posiadanie high endowego pc będzie podstawowa funkcja życiową.
Jedyne z czym się zgadzam to to że rzeczy jak papier toaletowy, podpaski, pieluchy itd powinny mieć zerową stawkę podatku bo to jest rzecz faktycznie niezbędna. Ale znając korporacje i tak
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: comment_2JdjrdnGev36TwD0d46x9LUFRwSO07Ib.jpg
PobierzJak chce to niech se chodzi i ocieka skrzepami po girach
Komentarz usunięty przez autora
Czekam na argumenty dlaczego utowarowienie podstawowych funkcji biologicznych jest uzasadnione i poprawne, błyśnijcie xd
@kamil-glazewski: też oglądałem ten serial xD
Jedyne z czym się zgadzam to to że rzeczy jak papier toaletowy, podpaski, pieluchy itd powinny mieć zerową stawkę podatku bo to jest rzecz faktycznie niezbędna. Ale znając korporacje i tak
potem samochód, potem mieszkanie.
Daj bo jestem kobietą i mi się należy.