Ja jestem w stanie uwierzyć, że to co mówi jest prawdą, że to był jakiś hermetyczny żart zrozumiały tylko dla grona znajomych - film, w którym laska wyśmiewa się z tego rodzaju ludzi. Tylko po #!$%@? w takim razie taki filmik publicznie udostępniała?
@tylkostrimi: O tym, że ukryła napisała ta Ukrainka, która wrzuciła film z przeprosinami. Po opublikowaniu przeprosin ukryła go tak jak obiecała. Tak jest przynajmniej napisane.
1. Relacje Ig są publiczne 2. Przyszłemu lekarzowi nie przystoi w ten sposób się wypowiadać, może mieć swoje poglądy i je przedstawiać w swoim gronie, ale nie powinien swoim nazwiskiem formować takiej wypowiedzi. Myślicie że jakbyście w waszym januszeksie zaczęli jechać po kimś co by się odbiło czkawką - "pracownik firmy xxx jest raistą" to by wam uszlo na sucho? 3. Porównywanie Łukasza do tej dziewczyny to kpina xD
Ja jestem w stanie uwierzyć, że to co mówi jest prawdą, że to był jakiś hermetyczny żart zrozumiały tylko dla grona znajomych - film, w którym laska wyśmiewa się z tego rodzaju ludzi. Tylko po #!$%@? w takim razie taki filmik publicznie udostępniała?
@Pouty:
Wnioskuję po tym, że mówiła w tym sprostowaniu, że ukryła film - ale może się mylę, może film był dostępny tylko dla znajomych, a nie publicznie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
2. Przyszłemu lekarzowi nie przystoi w ten sposób się wypowiadać, może mieć swoje poglądy i je przedstawiać w swoim gronie, ale nie powinien swoim nazwiskiem formować takiej wypowiedzi. Myślicie że jakbyście w waszym januszeksie zaczęli jechać po kimś co by się odbiło czkawką - "pracownik firmy xxx jest raistą" to by wam uszlo na sucho?
3. Porównywanie Łukasza do tej dziewczyny to kpina xD
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3078172288865786&id=100000191350357&sfnsn=mo&d=n&vh=i
Jestem za że zachowała się #!$%@? obrażając
Ale jest mi zajebiście przykro widząc ją jak przeprasza, widzę ze zrozumiała błąd. Sądzę ze ten pierwszy filmik był nagrany bez pomyślenia.
Każdy popełnia błędy i mam nadzieję ze nic powazniejszego nie spotka ją za to.