Aktywne Wpisy

Umeraczyk +41
Od 15 minut obchodzę 26 urodziny, teraz muszę płacić podatki jak dorosły wciąż mając 15 lat mentalnie i fizycznie 21 (。◕‿‿◕。)

Blackhorn +19
Tak jak kiedyś Rzeczpospolitą zniszczyli janusze szlachcice co doprowadziło do rozbiorów, tak dzisiaj zniszczą ją janusze pciembiorcy co masowo sprowadzają sobie niewolników z afryki, azji i ameryki pd. żeby tylko nie musieć płacić więcej Polakowi rodakowi. Niedługo ten kraj stanie się całkowicie jałowy. Korposzczury zastąpi SI, a kolchozników ciapaci. Swojego przemysłu, know how ani skutecznych startupów nie mamy. O januszach deweloperach budujących klatki dla polaków nawet nie wspominam. A jak już będziemy

Kiedyś pobluzgałąby do koleżanki i na tym by się skończyło.
Dzisiaj wypuściła swoje wysrywy w świat i za chwilę będzie szukać pracy w biedronce zamiast dalej uczyć się na lekarza.
Brawo, i oby tak dalej.
@Bordomir: Będąc studentem reprezentuje uczelnie na zewnątrz, a przy inauguracji ślubuje godnie i z honorem ją reprezentować. Jej "zamknięty żart" opublikowała na ogólnodostępnym medium społecznościowym.
@Bordomir: Na prawdę próg uczelni ma zwalniać dorosłego człowieka z rozumu i godności człowieka?
Jeśli jesteś studentem, to zajrzyj do Kodeksu Etyki Studenta swojej uczelni.
Nie, to jej prywatna anegdotka, którą podzieliła się ze znajomymi. W dupie mam to co ludzie publikują w mediach społecznościowych, jest to tożsame z mówieniem czegoś na ulicy czy w placu w centrum miasta. Nie słyszałem jeszcze żeby ktoś wyrzucił ze studiów idiotów, którzy agitują codziennie na patelni czy to wyzywając PiS czy PO. Nie wiem więc do czego się odnosisz,
@Bordomir: Dlatego dałem to w cudzysłów. Przecież to oczywiste.