Wpis z mikrobloga

• 136
@WielkiNos: tak się kończy importowanie dużej ilości obcokrajowców w krótkim czasie xd jednostki by się zasymilowały ale duże grupy będą tworzyć małe enklawy i będą robić wszystko co służy tylko i wyłącznie ich plemiennemu interesowi a nie interesowi Polski czy Polaków
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Rozumiem irytację. Z drugiej strony, ja tam nie znam żadnego Polaka który chciałby pracować w żabce, tym bardziej dla Ukraińca. Może ktoś zna, ale ja nie.
  • Odpowiedz
  • 84
nie znam żadnego Polaka który chciałby pracować w żabce, tym bardziej dla Ukraińca. Może ktoś zna, ale ja nie.

@Ommadawn: no i co z tego? Przyznawać się do nie zatrudniania Polaków w Polsce z taką radością; z dumą obwieszczać to światu i pisać, że jej sprawia przyjemność, że Polacy się przed nią korzą a ona może napisać przykro mi, ale Ukraińcy mają pierwszeństwo? Niech wypier ala.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: nie żeby coś ale dokładnie to samo jest w sklepach prowadzonych przez Polaków w Holandii oraz wielkiej Brytanii. A potem ci sami ludzie najbardziej narzekają na Ukraińców w Polsce xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: po pierwsze nie poniesie żadnych konsekwencji jak większośc januszexów w PL
po drugie żaden urząd państwowy nie bedzie nawet ruszał dyskryminacji ze względu na narodowość w kraju w którym codziennie stale i systemowo dyskryminuje się mężczyzn ze wzgledu na płeć - i nic sie z tym nie dzieje
więc - można się rozejść
  • Odpowiedz