Aktywne Wpisy

źródło: 1000013584
Pobierz
Tomek3322 +81
Wiedzieliście że Lis w swojej willi za 20 milionów miał zamontowane szambo, zamiast jak człowiek podłączyć się do kanalizacji? XD
I jakby tego było mało, tego szamba nie wybierał, przez co mieszkańcy Konstancina napisali w tej sprawie do burmistrza. #c-------------o #c---------------a
I jakby tego było mało, tego szamba nie wybierał, przez co mieszkańcy Konstancina napisali w tej sprawie do burmistrza. #c-------------o #c---------------a
źródło: GxqEBhOWgAAiRJ8
Pobierz

Kiedy gadasz rano z babeczką z roboty - która chyba pracuje tylko dla hobby.
Ona - no ja nie gotuje w domu, tylko zamawiam jedzenie
ja - ale tak codziennie ? w sensie raz pizza, raz chińczyk, raz kebab
Ona - nie, mamy katering pudełkowy
ja - Woo to nieźle to musi kosztować
Ona - nieee, tanio to wychodzi za siebie płacę 1600 a za męża 2000
ja - no to "całkiem tanio"
Ona - no prawie tyle samo wyjdzie jak bym sama gotowała a tak to mi przywożą w pudełkach codziennie gotowe jedzenie xD
Ja jestem chyba mentalnym biedakiem bo za 3600 zł miesięcznie wyżywił bym 10 osobową rodzinę.
Komentarz usunięty przez autora
@Murasame: To raczej coś takiego na filmach prędzej znajdziesz niż w rzeczywistości
@FLAC: To według twoich poglądów prawdopodobnie ponad połowa Polaków nie ma szacunku do siebie. K---a wykopki żyją w jakiejś innej rzeczywistości xD.
Komentarz usunięty przez autora
Nie rozumiem dlaczego cięto tak boli, że ktoś wydaje swoje zarobione pieniądze na jedzenie w plastikowych pudełkach. Mi tylko szkoda tych plastikowych śmieci, które po tym zostają. Poza tym ci ludzie dają zarobić firmom cateringowym, gospodarka się kręci, wszyscy zadowoleni.
źródło: comment_joaSDCuBgMy3EgloFPPkD7dYmBFeiwKj.jpg
PobierzAle w Polsce jak w lesie, trzeba założyć osobny wpis, bo ktoś wydaje na jedzenie więcej niż ja xD A potem się przerzucać między sobą kto je za mniej, smutny kraj.