Aktywne Wpisy

jmuhha +19
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz
denazyfikacja +772
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz

Dodaje mój freestylowy progres, szału nie ma ale pracuje nad tym xD zajawke na freestyle złapałem jakoś od sierpnia, wczesniej tradycyjna kalistenika. Aktualnie mało do pokazania, głównie potrafię fronta/backa, ale pracuję nad innymi statycznymi elementami (dynamo trochę się cykam na siłowni, bo mozna upaść z drążka i sobie głupi ryj rozwalić xD). Ale jak się sezon wiosenny zacznie i wrócę na Street workout park to będę działał z tym tematem również. Od czasu do czasu coś wrzucę :D aktualnie pracuję nad planche, ale to za milion lat mi wyjdzie chyba xD
Obciążenie jedynie na pas zarzucam do pulla/dipa i na plecy przy pompkach :D 3x +60kg na pull, 5x +60kg na dipie i 10 pompek z 25kg na plecach :D
@Jazon: dooobreeeeee, ziomek co skacze po drążku jak małpa, śmieje się z crossfitowców. Wiesz, że oni chociaż martwe ciągi robią, na których byś się pewnie złamał w pół ( ͡° ͜ʖ ͡°)