Wpis z mikrobloga

@GokuMK: Mi nie zależy na tym, nie jestem tutaj aby fanatykom coś udowadniać. Nie pamiętam nazwy firmy i już jest jest coś do czego można się przyczepić to wszystko co piszesz to bzdura.. Bardziej dziecinnego myślenia to nie widziałem :D
  • Odpowiedz
@r5678: Jakaś firma z blue w nazwie, która nie miała dość funduszy żeby zrobić to co Elon xD Równie dobrze mogłeś napisać 'jestem debilem i nic nie wiem ani nie rozumiem w temacie ale mam swój chłopski rozum i wam powiem jak jest'.

Aż oczy bolą czytać takie bzdury.
  • Odpowiedz
@r5678: no udajesz takiego mądrego co umie ocenić że spacex zupełnie nic nie osiągnęło w temacie technologii rakietowej a jednocześnie nie znasz nazwy jednej z ważniejszych firm w tym biznesie, przez co człowiek traci motywację do odpisywania bo nie wie czy w ogóle tematem jesteś zainteresowany czy wpadłeś ponarzekać tylko na Muska bo hehe pedofile itp.
  • Odpowiedz
Sadzonki w hurcie kosztuja kilkanaście groszy, nawet thuja na zywoplot kosztuje 30gr. Jakiego dolara? Sam znam szkolkarza wcstanach ktory rozmnaża sadzonki i za ćwierć dolara mozna kupić sadzonki...
  • Odpowiedz
@r5678: Nie brnij w to dalej, wszyscy inżynierowie i naukowcy stoją na plecach swoich poprzedników, tak działa technologia, ma się wstydzić tego że wziął coś co nie działało i zrobił tak, żeby działało, pomimo że początki SpaceX wyglądały jak czyste szaleństwo i palenie pieniędzmi? Może jeszcze ma przepraszać, że ryzykował bankructwem żeby zrobić to co chciał, pomimo że mógł sobie odpuścić i do końca życia mieć spokój (pieniądze)?
  • Odpowiedz