Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +42
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

żaden nick który zawołałem nie znalazł się przypadkowo, bez was nie przetrwałbym wsi i tego ciemnogrodu - nie miałbym dla kogo pisać. A tak?
Sama przyjemność, ile ja mogę osób zawołać - za każdym nickiem kryło się wsparcie, kontemplacje czasami radość
Hah szczerze wam powiem że tam brakuje 30 postów, do 7k ale to nieważne jest sobota
wieczór i noc przed nami
Chciałbym tym razem jednak dedykować ten wpis osobą których już tutaj z nami nie ma
Trisowi i Anonciowi ( tak wiem, udziela się na mirkowyznaniach)
takich ludzi jako oni było wielu, i ja ich pamiętam z pojedyncza każdego, myśle że gdyby nie usunęli konta, banicje to lista byłaby 2 razy dłuższa
Do rzeczy.
Dziękuje że jesteście poprostu!!!
I tak pamiętam o streamach które obiecałem, nie zapominam
wspominałem po 2020 będziemy działać ;)
@iMarek22 @scotieb @robotMaciek @St_Jou_Lozzer @LVLV @pavlovs_dog @jurek-xd @Gandern @wypokk @FilozofujacyTopor
@Lajfisbjutiful @BilobateLake @Lance_Ryder_Wilson @Przychlast @danlenoir @zielony_nowicjusz88
@Rebmobanu @spasiony_szczur @ukaszeq @Sebtaa @saltypretzel @hrabonrzcz @Mors_mihi_lucrum
@DariuszGnatowski @CzerstwaBulka @smsmasher @Jell-o @Obi-lan_Kretyni @Vinny @DoktorNauk @AnimusAeger999
@michau507 @ZdejmijTenAbazur @NieMaSzans @nogodpleaseno @rider3031 @Ezev @GreatestLoser
@fladrabiznesu @Gaidemski @Prevetto @Ramzi96M @achaseek @arek4444 @Qbi96 @pierd_bozy @Gringo44
@H0nney @typbezoszczednosci95 @pestis @JestemSpermiarzem @RaperZeWsi @DzikiWonsZwKapeluszu
@ledwo_zipie @Insam27 @Dobrohoczy @Niski_Manlet @423frewq4f23 @DizzyEgg @mazx @Clixu @CancerLight
@Trzpiot @przeor22 @DIO_ @spierredolada @NiebieskiGroszek @Hollaholla @KontrastWykop @guex
@Cybek-Marian @Sierzant_Stuleja @djavulen @Another_One @paw4da @zycietokuj @mieszkamzmamusia
@BigSmoke01 @spermiagen @regal20 @SmutnyKot @NzeroZeroB @nieplodnyprzegryw @XkemotX @sad_pepe
@DziewczynaChaos @Deerida @Ehhhhhhh @jajecznicaZ5Jaj @om9k @Sinti @exastronaut @Diels_Alder
@Rzewliwy_wykolejeniec @GreatestLoser @spermiagen @Austriacki_akwarelista @DariuszGnatowski
@kompanko @Kondzio11121555 @vanilla_candle @Agaress @Piottix @PozytywnyWariat @Oli_Wier
@anonanonimowy321 @Anty_bialorycerzyk @LRF1000W @Umeraczyk @Nigrum @Baleburg @Mystoo
@michau507 @Zielonka696969 @shymon-kardash @Gryfindor213 @Greenvidia
#przegryw
źródło: comment_Mvwn55veaynDEtTARwpj0vG7mUspYKzH.jpg
Pobierz@iMarek22
@
@Mescuda: pozdrawiam serdecznie
źródło: comment_TjVqCzh7rueJuMzOcBcSxmZrxeFspTF6.jpg
Pobierz