Wpis z mikrobloga

A tak daję mój przykładowy dzień jedzenia (tu wczorajszy)

Posiłek I - Kasza manna z truskawkami, WPC

877 kcal - 53 B / 23 T / 112 Ww

125 g kaszy manna
400 ml napoju migdałowego
125 g truskawek
50 g WPC
10 ml oleju lnianego

Posiłek II - Tosty z mozarellą (light) i hummusem

862 kcal / 55 B / 22 T / 106 Ww

175 g pieczywa tostowego
120 g mozarelli light
50 g hummusu

Posiłek III - wołowina, kasza jaglana, buraczki

721 kcal - 55 B / 10 T / 98 Ww

200 g wołowiny (średnio tłusta czasem tłusta)
125 g kaszy jaglanej
125 g buraczków

Posiłek IV - wołowina, kasza jaglana, buraczki

721 kcal - 55 B / 10 T / 98 Ww

200 g wołowiny (średnio tłusta czasem tłusta)
125 g kaszy jaglanej
125 g buraczków

Posiłek V - laysy z pieca oraz łosoś wędzony

726 kcal - 32 B / 27 T / 85 Ww

120 g łosoś wędzony
120 g laysy z pieca

Posiłek VI - Bułki z indykiem, masłem, szpinakiem

928 kcal - 53 B / 18 T / 132 Ww

3 bułki pszenne
150 g wędzonego indyka
15 g masła
2 garście szpinaku

Łącznie +/-

4755 kcal
300 B
110 T
615 Ww
35 g błonnika

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #zdrowie #borsukmasuje #borsukpowerlifting #fullborsukworkout
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@picasssss1: zamiast siedzieć na wykopie albo oglądać durne filmiki wolę spedzic godzinę w kuchni ;) Jaś się zawsze mieszcze w jednej godzinie z posprzątaniem i zrobieniem posiłkow na następny dzień. W Tym czasie leci mi przeważnie jakiś meczyk bo mam tv w kuchni :) a zakupy to normalna sprawa każdy musi je robić :p ja przeważnie jedne duze raz w tygodniu a drobne po pracy.
  • Odpowiedz
@picasssss1 pol godziny dziennie nie masz na zrobienie jedzenia ale na wykop juz masz. #!$%@? len jestes i tyle.

Jesli mnie pamiec nie myli to ty niedawno bordo byles to juz w ogole marnotractwo czasu :x
  • Odpowiedz
@johnmorra: obiad robię w 20min, wyluzuj bo chyba przewidziałeś jak spędzam czas wolny.
Chodzi mi o to że przygotowanie i posprzątanie plus zjedzenie na spokojnie a nie wpychanie jak świnia zajmuje trochę więcej czasu.
Po 10 godzinach w pracy 2 na siłowni i godzinie dojazdów tak mam ochotę się jebnąć na łóżko i poprzeglądać wykop. Dodaj do tego inne zainteresowania, obowiązki związane z utrzymaniem mieszkania i losowymi sprawami to wyjdzie
  • Odpowiedz
@picasssss1 autor z tego akurat żyje. pracuje w domu to jest inna sprawa. Ja pracuje fizycznie i co drugi dzien chodze na silke. W dni nie treningowe zamiast na silke po prostu ta godzine spedzam w kuchni i robie miche na 2 dni. Wszystko sie da tylko trzeba planować.
  • Odpowiedz