Aktywne Wpisy

GangKobry +113

Melkovva_ +22
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

Jedziesz ddr z rozsypującej się koski (bo musisz) i nagle w środku odcinka cyk - koniec drogi, bez żadnego uprzedzenia i możliwości zjazdu...
Drogowcy to debile.
Nie po to ktoś bierze rower żeby go prowadzić. W ruchu samochodowym jest nie do pomyślenia żeby droga nagle się skończyła bez odpowiedniego ostrzegającego znaku dużo dużo wcześniej.
Ludzie mają pretensje że rowerzyści traktują niepoważnie przepisy a sami traktują
Komentarz usunięty przez autora
Postaw tak oznakowanie na zamkniętym odcinku drogi to zobaczymy jaki kwik będzie wśród kierowców, którzy będą musieli zawracać. Całość zostanie także okraszona kilkoma artykułami w gazetach.
Zrób to samo z DDR a przyjdzie banda lemingów i stwierdzi, że przecież nic
źródło: comment_aBB29Vx4aTwSoIa01TaR3jQ8OCbl5ec2.jpg
Pobierz@janekplaskacz: rowerzysta ma i tyle przewagę że w mig zsiada z rowerka i może go z łatwością prowadzić wąską ścieżką, spróbuj tego samochodem.
Zresztą widać gościa z tyłu na MTB, jeszcze chwila i by kolarza objechał po trawie, tam mu to zwężenie uniemożliwiło jazdę.
Niestety, czasem trzeba coś rozkopać na drodze rowerowej i nie ma co się
Nie rozumiesz. Znak informujący o robotach powinien być w takim miejscu, żeby można było skręcić i pojechać inaczej a nie zawracać. Tak powinny być oznaczane zarówno prace na jezdni jak i na DDR. Z tym, że na jezdni
źródło: comment_9oac45o3ZE9MAkJw75bCVKvGBo8agLCT.jpg
PobierzA wystarczyłaby informacja na początku tego bubla : "brak przejazdu DDR"
Nie trzeba by było zawracać, tylko wybrać inną trasę, ale po co?
Nie rodziłoby. Jeżeli DDR jest tylko wzdłuż tej drogi to w miejscu wskazanym przeze mnie należałoby w ogóle zamknąć DDR. Jeżeli przed miejscem remontu można skręcić z DDR gdzieś to w miejscu wskazanym przeze mnie należałoby dać informację o tym, gdzie jest zamknięta i gdzie się nie nie da dojechać. Rowerzysta ma obowiązek korzystać z DDR jeżeli prowadzi w kierunku w którym
źródło: comment_q5c6ptEQvWcGUGRC4F54GrNuBfK4hOs0.jpg
Pobierz