Wpis z mikrobloga

• 652
Dostałem taką wiadomość od dziewczyny mojego "byłego przyjaciela" która ota ta samica odizolowała go od wszystkich rodziny, znajomych mnie między innymi, zryła mu bertet totalnie, nie miałem kontaktu z nim z 2 lata, tylko życzenia SMS. Toksyczne babsko... Jak jej kulturalnie d-----ć?
#pytanie #zwiazki
pepe4wd - Dostałem taką wiadomość od dziewczyny mojego "byłego przyjaciela" która ota...

źródło: comment_TdFDID8qGYNA3Yz9D3OUl4wi8RPZ1rz2.jpg

Pobierz
  • 174
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

odpisz jej prawdę, że to przez nią, ze odizolowała go od znajomych, że podejmuje wszystkie decyzje za niego i że nawet TEGO p----------o smsa wysłała sama, za niego.

@illustratum-monachus: @pepe4wd: Najlepsze rozwiązanie. Ludzie BARDZO nie lubią takiej prawdy mówionej w twarz (no, nawet za pośrednictwem smsów czy czegokolwiek). Wszyscy p------ą się naokoło, żeby tylko kogoś nie urazić, a zwyczajnie prawda dotknie ją do żywego.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pepe4wd: powiedziałbym, że szkoda chłopa, ale sam to sobie na łeb sprowadził. Jo, 90% związków rozpoczyna się z pozycji deficytu. Oboje partnerów nie ma wartości w życiu i sensie stricte, wierząc, że partner tą wartość stworzy. Niestety tak nie jest. Niech ginie.
  • Odpowiedz
@S-Type: Ja p------e chyba do glowy by mi nie przyszlo zeby wziac od kogos auto na jakis wyjazd i oddac inaczej niz z pelnym bakiem, niezaleznie od tego ile by bylo wczesniej xD
  • Odpowiedz
@CKNorek no spoko laska jest jebnieta ale z gościem też musi być coś nie bardzo. Nie każdy da się odizolować od reszty świata a jemu albo to na rękę albo nie ma siły przebicia do powiedzenia stop.
  • Odpowiedz
@S-Type: ale koledze to mogłeś jednak dołożyć do paliwa, skoro naprawdę tak dużo pali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
następnym razem kup pandę w gazie, chyba że przyjaciele nic dla ciebie nie znaczą...
  • Odpowiedz
@DrKittens nie wiem czemu komć zostal usunięty, więc powtórzę.
Taki sms wcale typowi nie pomoże. Idac przedstawiona analogia, to jak chcieć pomóc bitej babie, prowokujac jej męża do intenstensywniejszego bicia jej.
  • Odpowiedz
@S-Type: dokladnie tak jest, niestety my faceci musimy sami przez to wszystko przejsc zeby dojsc do jakichs wnioskow, przykre ale prawdziwe - miejmy tylko nadzieje ze kolega w miare szybko sie ocknie z tego letargu i wroci na ziemie po swoje jajka
  • Odpowiedz