Aktywne Wpisy

yahoomlody +115
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +254
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Wyjaśni ktoś czemu ten odcinek drogi został wybudowany właśnie w taki sposób ?
#polskiedrogi #drogi #transport #samochody #inzynieria #budowa
źródło: comment_St0SdbmoFewQHHG708308dyxW4cNMC0n.jpg
Pobierzźródło: comment_fiNiNPvdDZ0emFoDzlO6o24XnfrsvcWp.jpg
Pobierz@RobertKowalski: już przy 5 stopniach nachylenia musisz zrzucić z piątki na czwórkę żeby tam podjechać autem przy przeciętnym silniku, a co dopiero ciężarówki. Jak byś dał na wprost to przy tych 12 stopniach to musiałbyś wjeżdzać na trójce albo z dużego rozpędu ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeździłeś kiedyś autem po górach?
@Psajkoman: Na jedynce, połówce czy tam pełzaczu.
odpowiedź można znaleźć w rozporządzeniu Ministra Transportu i Gospodarki Morskiej w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać drogi publiczne i ich usytuowanie.
Najprawdopodobniej jest to droga klasy GP (droga krajowa + dwujezdniowa dwupasowa) o prędkości projektowej 100 km/h (nie mylić z prędkością dopuszczalną)
źródło: comment_hzP9PiV1erOop3LCF1kVltGAjG80Zmed.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@RRybak: lol, pewnie prawda ale troche nie rozumiem... u nas na śląsku cieszyńskim to norma.
pozdrawia z
źródło: comment_fAbzBa9wXK7OPBislvazLHHaZVhiLFuQ.jpg
Pobierz@szaremyszki: podlasie detected.
Komentarz usunięty przez autora