Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

POTWIERDZONE INFO że w czwartek tj. 8.08.2019r. odbędzie się #nightdrive w #katowice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przygotowałam dla nas trasę "Południe". Poza jeżdżeniem, będzie też trochę chodzenia.
Miejsce zbiórki: Parking NOSPR Katowice. Godzina 22:00 Jeśli ktoś był na ostatnim najcie od @gorush to będzie wiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opis trasy
0. Start - parking NOSPR Katowice (bliżej ulicy Jerzego Haralda)
1. Hałda Kostuchna,Katowice. parkujemy niestety na osiedlu,
2. Parking Paprocany Tychy,
3. Parafia Wniebowzięcia NMP Kobiór,
4. Park Zamkowy, Pszczyna
5. Standardowo McDonald ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tutaj link do trasy: https://maps.app.goo.gl/TGW3UNLwtQDnYvV78
Apka do rozmowy ZELLO: https://zello.com/nightdrive2019, hasło: wykop
W razie sugestii i propozycji proszę dać znać do środy, aby wprowadzić odpowiednie zmiany na czas.
No to co słonka? Z kim widzę się na miejscu? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#slask #slaskiewykoppiwo #nightdrive #silesianightdrive #samochody #motoryzacja #trocheruchuwkatowicach #gliwice #katowice
źródło: comment_2159MJbvoqFyNdlLYJscoAVzLLW8vLdc.jpg
Pobierz@1006009 @100lejek @310kalorii @3nter @Adastam @AE86: @AllStar @Anty_Chryst @ArcziMiszcz @Arek817 @B0SAK: @bajeron, @bartus88 @barus88 @bezrobotny_programista @busz_menka @bylejaka @caribbean @caspereq @Chacha@Chcesz_Pomarancze @Chillvent @cofko @Crea @czlowiekboruta @Da_R_ecky: @detsykebarn @diabejohn @diogene @dumlix@Dunger: @Dzordzen @Edd3k, @
@Flidd, @FTNewbie @Goodi, @gorush @hejk4, @high_hopes @iAmTS, @idol89 @Iskopavanje @itaktojest @Izyk85, @Jankez@Jormungand @Jubileusz @JupiterMulti @jzs44, @Kacu77 @kipowrot: @Kontenerowiec @KrukusPL @Krx_S @kuraku, @lancaster@laquilat: @leoshelby: @LubieKawe, @Lukki @Majkel91, @Margrand, @Marmlw
@nama @netzach @NieNajgorzej @Nikic21 @nnoy54 @noriad, @OldNoob @Onix0b: @OrzechowyDzem @PepeTychy: @Peter_Mountain @piatydzienmiesiaca, @Polska5Ever:, @Poolaq @poziomka__:, @przemek6085 @Przepiorek @qwertyzax, @rappanadziadzi @regis_uszatek @Rexikon @rod3nt @rudy_odblokuj_pw @Rysiowata, @samot, @Saute @sc00t3r, @sebawo@Sierpik21, @siteman @
@St4chu564 @Stopa_Stefana @sugardaddy: @SunnO @suzisa @szaldr @Tarwani @Thexil @tmr: @tombstone3x, @tomek_27@Tujaa @UowcaTroli @VoMax @w__w: @Wilczarz, @yotte, @Zydomasoneria @Drail @stam @Atom_ @fragserv_zbanowany @WedrujacyNoca @grafull @honda2137 @elav @mull @Jormungand @laquilat @Sierpik21
źródło: comment_8nVBbrF88UF8xmZckiIYDKmM3vEwydla.jpg
Pobierz@krzesimir
@piatydzienmiesiaca: mówisz o osobie, która wróciła z brudstocku ;p