Wpis z mikrobloga

Nie no muszę się tym z wami podzielić. Ze względu na to że jestem mamą to należę sobie do takiej jednej grupy na FB dla #madki właśnie. Raczej doradzają modowo ale inne tematy też czasem poruszaja. Kilka dni temu jedna z mamusiek poruszyła temat libido. Nagle poleciały same komentarze typu "dla mnie s--s mógłby nie istnieć,moje libido jest poniżej zera,ja z moim STARYM śpię raz na półtora miesiąca,ja to jestem mstliwa i tylko czekam żeby za kare mu nie dać". To jest autentyk.. wyobraźcie sobie że jedna jedyna mamuśka napisała że ona to by mogła dzień i noc zawsze jest zwarta i gotowa ale jej mąż twierdzi że ona go kiedyś "zajedzie". Do sedna. Ja rozumiem że majac rodzinę,pracę,nadmiar obowiązków i kłopotów człowiek poprostu czasem pada na ryj i najzwyczajniej w świecie chce zasnąć i odpocząć ale to co w 99% pisały te mamuśki poprostu wywaliło mnie z laci. Jak można być taka egoistka? Na pewno część z ich mężów może już się z tym pogodziło ale napewno jest część która radzi sobie w inny sposób. No i właśnie potem jak to wyjdzie ona wtedy wyje "o Boże co za gnój zdradził mnie blablabla." Potem rozwody i tak to się kreci. Żal mi tych mężów i jeśli są tu tacy to naprawdę z całego serca wspolczuje. Nigdy nie zrozumiem takich kobiet. #gownowpis #gorzkiezale #dziendobry #zwiazki #malzenstwo #s--s
  • 224
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Martuchna69: Strasznie przykro czyta się ten wątek. Jeśli kobieta nie ma ochoty na s--s, a jej facet ma to powinni oboje coś tym zrobić i chwalenie się w necie tym, że ze "starym" nie współżyją, czy wykorzystują s--s jako kartę przetargową jest słabe. Słabe jest też sprowadzenie roli kobiety do "dawania", nawet jeśli nie chce, bo samiec ma ochotę no i usprawiedliwianie zdrad.
  • Odpowiedz
  • 0
@Bellie też brałam kiedyś anty i właśnie po nich wręcz przeciwnie miałam bardzo duże libido .. ale wiadomo nie zawsze to musi tak działać. Ciężko powiedzieć ale przecież są różne zabawki ,filmy.. coś może jest w stanie rozkręcić ta ochotę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Spajkodron3000 poranny lodzik zawsze spoko hahaha dzięki że przypomniałaś :D a co do prawdy leżącej po środku .. leży ona tam gdyż każdy jest trochę winny danej sytuacji. Każdy dokłada swoje 5 gr więc nie można obwiniać tylko jednej strony.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@asique: moja droga, hormony są okej. Ale matki, które mają dzieci w wieku 4+ lat, dalej tyczą się ich hormony? Tam jest takich mnóstwo.
Sama miałam mega komplikacje poporodowe, nie mówiąc o samym porodzie. Teraz też jest źle, ale na Boga. Dlaczego nie iść ze swoim libido do lekarza jak jest problem? Mężczyzni potrzebują seksu, jedni więcej, drudzy mniej ale nie zmienia to faktu, że u mężczyzn s--s jest jednym
  • Odpowiedz
@notoelo: Zaraz zaraz, kiedy ktoś mówi o czyichś związkach to mówisz, że to nieuprawniona ocena, bo nie wie jak to jest, a kiedy ty masz szczęśliwy związek, ale mówisz o związkach innych ludzi to nagle jest wszystko porządku i już twoja ocena jest tą twoją słuszniejszą?
  • Odpowiedz
@Martuchna69: tak w praktyce wygląda usidlenie faceta na dzieciaka. Stara panna dostała to co chciała, czyli zaspokoiła instynkt macierzyński + zagwarantowała sobie byt za sprawą dziecka (alimenty, pomoc społeczna, specjalne traktowanie).
  • Odpowiedz
@majkkali no właśnie chodzi o to, że jestem bardziej inteligentna niż większość ludzi, co zrobić ¯_(ツ)_/¯ w lo były testy inteligencji i byłam w pierwszej trojce na całą szkołę (najlepsze lo w mieście)
Tak jak Doda ma wysoki iloraz inteligencji i nie każdemu podobają się jej poglądy. Moje też się nie podobają, ale mnie to nie interesuje, bo to MOJE poglądy. A w moim mniemaniu najważniejszy jest mój interes:)
Jakie to
  • Odpowiedz
@Martuchna69: Chciałaś pojechać inne kobiety, bo hehe nie lubią seksu. Oczywiście przyklasnęli sami faceci i @Thachi, który na bank się brandzluje do komentarzy, które odpowiadają jego światopoglądowi XDD
Jak patrzę na niektórych typów, to się wcale kobietom nie dziwię. Awantury, lenistwo, często wyzwiska, a potem pretensje, że żona nie jest napalona, widząc jego nagi bęben.
Fajnie, że ty masz superowo, że masz faceta, o którego dbasz, naprawdę zazdrościmy
  • Odpowiedz
@Martuchna69 brzmi jak wyssane z palca. Ja jestem na dwóch grupach dla mam i jeśli już to kobiety piszą o swoim libido w formie zmartwienia, bo chciałby wrócić do tego co bylo i szukają sposobu. Także tego
  • Odpowiedz