Aktywne Wpisy
lubiejescfrytki +40
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś
wfyokyga +13
Hehe bo wiecie
Sama miałam mega komplikacje poporodowe, nie mówiąc o samym porodzie. Teraz też jest źle, ale na Boga. Dlaczego nie iść ze swoim libido do lekarza jak jest problem? Mężczyzni potrzebują seksu, jedni więcej, drudzy mniej ale nie zmienia to faktu, że u mężczyzn s--s jest jednym
Tak jak Doda ma wysoki iloraz inteligencji i nie każdemu podobają się jej poglądy. Moje też się nie podobają, ale mnie to nie interesuje, bo to MOJE poglądy. A w moim mniemaniu najważniejszy jest mój interes:)
Jakie to
Jak patrzę na niektórych typów, to się wcale kobietom nie dziwię. Awantury, lenistwo, często wyzwiska, a potem pretensje, że żona nie jest napalona, widząc jego nagi bęben.
Fajnie, że ty masz superowo, że masz faceta, o którego dbasz, naprawdę zazdrościmy