Aktywne Wpisy
ElMatadore +18
Jakie sa zalety segmentow? Dlaczego sa takie popularne? Chodzi o nizsze koszta budowy? Bo z samego punktu widzenia konsumenta to dla mnie jakis kompromis miedzy mieszkaniem w bloku a we wlasnym domu - zarowno masz sasiada za sciana jak i (na ogol) lokalizacja znacznie gorsza. Tak jak tutaj nie wyobrazam sobie codziennie wychodzic na ogrodek, balkon jak na pic, mialbym wrazenie ze ktos mnie zrobil w bambuko
#nieruchomosci #budowadomu
#nieruchomosci #budowadomu
mam__pytanie +164
#wykop40plus #wykop30plus #zwiazki #dzieci
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
#jedzenie #jedzzwykopem #gotujzwykopem #keto #mieso #zerocarb #carnivore #dietakarniwora #dieta #ryby #katolicyzm