Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ten serial był tzw. miękka propagandą i dlatego ludzie nie dostrzegali niebezpieczeństwa. Teraz opętane lewactwo przekracza wszelkie granice i są kolorowi ludzie w telewizorze i nawet mają normalnych (białych) partnerów, a już w latach 20 niemieccy naukowcy dowiedli, że mieszanie ras jest szkodliwe.

@Slucham_psa_jak_gra_: kurr racja, może przez oglądanie tego LEWACKIEGO serialu finansowanego przez żydowskie lobby teraz nie mam nic przeciwko osobom o innym kolorze skóry

grr wredne lewaki zniszczyły
  • Odpowiedz
@niochland: może, dlatego że dzisiaj też nie bóldupią o to 10-letnie dzieci? Bo chyba nie powiesz, że jako dzieciak wsłuchiwałeś się w opinie starszych na tematy światopoglądowe xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niochland: kiedyś był teledysk do fasolek mydło lubi zabawę, w którym mały chłopiec około lvl6 mył się w wannie mydłem w samych majtkach. Wtedy to było też normalne. Dzisiaj wyobrażasz sobie coś takiego?
  • Odpowiedz
@WuDwaKa:
-Josel, to jest skandal, to się nie godzi, taki mensch jak Ty sprzedajesz pan ten antysemicki szmatławiec!? - zwraca się rozzłoszczony syjonista do kioskarza
-Szanowny panie Rozenkrantz. Jak ja z każda taka gazetka, mam siedem fenigi dla siebie i jeszcze trzy fenigi dla nasze gmina, to dla mnie ta gazetka już taka antysemicka nie jest.
  • Odpowiedz