Wpis z mikrobloga

wychowywałem się w latach 90 i 00 i nie pamiętam, żeby ktoś w Polsce tak bóldupił o to, że w POLSKIM SERIALU "Rodzina zastępcza" tak się promuje adopcje NIE-POLSKICH dzieci, RÓŻNICE KULTUROWE i to jakaś POLSKA RODZINA ma AZJATKĘ I MURZYNKĘ w rodzinie

a dzisiaj niektórzy prawacy jak widzą osobę o ciemnym kolorze skóry, która gra w jakimś filmie to jest zgrzyt zębami, że to upadek białej rasy i chęć zniszczenia białego, heteroseksualnego mężczyzny xD

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #urojeniaprawakoidalne #whitegenocide
niochland - wychowywałem się w latach 90 i 00 i nie pamiętam, żeby ktoś w Polsce tak ...

źródło: comment_T78Bu5hhEClXIP55u687dwqwdROany6N.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niochland w sumie z doświadczenia z pracy za granicą to bardzo zmieniłem swój stosunek do czarnych, rasizm jest absolutnie zły i nigdy nie powinno się oceniać kogoś po kolorze skóry ale z drugiej strony nie akceptuje i nie szanuję islamu, bardzo się cieszę, że nie ma tego syfu w polsce, często w Norwegii widzisz muzułmanów którzy zachowują się agresywnie, opresyjnie, patrzą na każdego z góry bo według nich nie islamista jest
  • Odpowiedz
@niochland: bo widzisz kiedyś to było normalne oni tacy byli a dziś jest to wciskane na siłę. Człowiek to taka istota ,ze jak czegoś niechce a Ty mu chcesz to na wszystkie sposoby dać to on niechce jeszcze bardziej. To trochę jak z mlmem gdy ci chce ktoś coś sprzedać na siłę.
  • Odpowiedz
@niochland: bo w tamtych latach nikt mi nie sral do ryja nawet w reklamie sprajta ze mam akceptowac k---a jakies polki jebiace sie z czarnuchami xD nie akceptujesz i nie forsujesz wszedzie? Jestes faszysta elo
  • Odpowiedz
@niochland: Bo to było normalne i żaden normalny człowiek, nieważne czy lewak czy prawak się nie d-----e do adopcji takich dzieci ale w dzisiejszych czasach jak z białej postaci historycznej się robi murzynkę to już coś nie gra i dlatego ludzi to w-----a już.
  • Odpowiedz
@niochland: Bo wtedy nie wciskali multi kulti do tego serialu by mieć ukryte motywy ale po prostu pasowało to do fabuły gdzie każda rasa miała jakieś perki gdzie ta murzynka chyba mogła wyginać łyżki a Chinka czytać w myślach a rudy cygan umiał wszystko naprawić, teraz to by wyglądało tak że każda biała rodzina miałaby murzyna w domu.
  • Odpowiedz
@niochland: adwokat diabła - ale jest różnica kiedy pojawia się coś oryginalnego jak ten serial, a kiedy na każdym kroku masz taką sytuację. Prawaki czepiają się o to, że w mainstreamie, serialach, reklamach jest pokazywana rzeczywistość nieodzwierciedlająca prawdziwej - gdyby wtedy kiedy szedł ten serial ktoś zrobił reklamę z rodziną taka jak w Rodzinie Zastępczej to ludzie też pukali by się w czoło, że czemu na polski rynek taka reklama,
  • Odpowiedz
@UczesanyPedryl: @Khosm: @kfiatek_na_parapecie: Serio, zdejmijcie foliowe czapki i zrozumcie że nie ma żadnego "tajnego planu" który "promowałby multikulti" przez wciskanie czarnoskórych/azjatów/homoseksualistów do seriali i filmów. To jest zwykła zimna biznesowa kalkulacja. Większości ludzi nie obchodzi to że aktor ma inny kolor skóry niż w książce, że jakaś postać której płci/orientacji nie określono (albo i tylko wspomniano) nagle okazuje się być w związku homoseksualnym. Za to Ci
  • Odpowiedz
Nawet wielu Polaków w Niemczech wierzy w te gwałty i jakąś niewiarygodnie wysoką przestępczość, choć większość nigdy nie zamieniła nigdy z czarnoskórym lub muzułmaninem nawet słowa, a kilku Niemców, z którymi o tym rozmawiałem stanowczo zaprzeczają xD europa jest rozbierana przez ruskich

@gefallenerubermensch: buhahaha. I Ty gdakasz o manipulacji? Weź wejdź sobie na eurostat i sprawdź czy jest ta przestępczość czy jej nie ma a nie budujesz opinie na podstawie
  • Odpowiedz
a dzisiaj niektórzy prawacy jak widzą osobę o ciemnym kolorze skóry, która gra w jakimś filmie to jest zgrzyt zębami, że to upadek białej rasy i chęć zniszczenia białego, heteroseksualnego mężczyzny xD

@niochland: Gdyby do twojego domu wleciała mucha, to nic byś nawet o tym nie pomyślał, mucha jak mucha, zdarza się.
Ale jeśliby nagle wleciał cały rój, milion much, to też byś zgrzytał zębami. A naiwni idioci też by
  • Odpowiedz
Serio, zdejmijcie foliowe czapki i zrozumcie że nie ma żadnego "tajnego planu" który "promowałby multikulti" przez wciskanie czarnoskórych/azjatów/homoseksualistów do seriali i filmów.

@poprostumort: Skąd niby możesz wiedzieć, że nie ma? Sprawdzałeś osobiście?
  • Odpowiedz