Aktywne Wpisy

mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────

jmuhha +8
Co byście tu zmienili

a dzisiaj niektórzy prawacy jak widzą osobę o ciemnym kolorze skóry, która gra w jakimś filmie to jest zgrzyt zębami, że to upadek białej rasy i chęć zniszczenia białego, heteroseksualnego mężczyzny xD
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #urojeniaprawakoidalne #whitegenocide
Tak, to o niemieckiej nauce też.
@Slucham_psa_jak_gra_: kurr racja, może przez oglądanie tego LEWACKIEGO serialu finansowanego przez żydowskie lobby teraz nie mam nic przeciwko osobom o innym kolorze skóry
grr wredne lewaki zniszczyły kolejnego
Tak, oglądam to do dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-Josel, to jest skandal, to się nie godzi, taki mensch jak Ty sprzedajesz pan ten antysemicki szmatławiec!? - zwraca się rozzłoszczony syjonista do kioskarza
-Szanowny panie Rozenkrantz. Jak ja z każda taka gazetka, mam siedem fenigi dla siebie i jeszcze trzy fenigi dla nasze gmina, to dla mnie ta gazetka już taka antysemicka nie jest.
Komentarz usunięty przez moderatora