Aktywne Wpisy
JaX92 +130
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +139

Pozwolilibyście pojechać swojej różowej do Berlina na wieczór panieński koleżanki? Mieszkamy dość blisko granicy, więc to miałby być wypad bez noclegu. Wyjazd busem, pobyt w jakimś klubie i powrót nad ranem. Ja jestem zdecydowanie przeciwny i zamierzam użyć wszelkich sił i środków, żeby nie pojechała. Uważam, że mogą równie dobrze jechać do Szczecina lub Poznania, gdzie jest dużo bezpieczniej, niż w tym islamskim bardachu. Pytałem kolegów o zdanie i każdy mnie popiera, jednak wiem, że są jakieś różowe, którym mężowie na to pozwolili. Niech ktoś się wypowie.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
A w Amsterdamie też czułem się dobrze, co nie przeszkadza mu być najniebezpieczniejszym miastem w Holandii. Znałem Albańczyków, którzy tam mieszkali i sami mówili w żartach, że to europejska stolica zbrodni.
Reasumując: jeżeli chodzi o jej bezpieczeństow to moim zdaniem nie masz się co martwić. Jeżeli jednak chodzi o zdradę to Berlin jest na to
@JudzinStouner: Jak zadajesz takie pytania na wykopie to imho nie jesteśgotów na sytuację "bycia mężem"
A Turcy mieszkają tam od kilku pokoleń i to normalni ludzie.
Nocowaliśmy w hotelu Jaz obok stadionu Ajaxu.