Aktywne Wpisy

Medokin99 +243
Wracam do Was z prawdopodobnie już ostatnim wpisem dotyczącym podpalenia mojego świeżo zakupionego samochodu w listopadzie 2025 roku.
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
źródło: IMG_9470
Pobierz
zajsty +53
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz

Zanim przejdę do przepisu mam do Was małą prośbę: szykuje się do wpisu pt. Ketoza-co nas wkurza. I ciekawa jestem Waszych spostrzeżeń. Więc jeśli macie jakieś takie okołodietetyczne rzeczy, które Was irytują to dajcie znać :)
Dzisiejsze śniadanie zainspirowane wrzutką Keto Pani Domu (polecam na ig).
Te tosty są na prawdę świetne, przygotowanie ich trwa moment i będą dobrą bazą dla dalszych modyfikacji. Ja kolejnym razem troszkę zmniejszę ilość składników bo ledwo zmieściło mi się wszystko do tostera XD
Na koniec zapiekania dorzuciłam na wierzch dodatki i zjadłam w towarzystwie autorskiej kiszonej kapusty na ostro.
Błyskawiczne tosty serowe:
90G sera żółtego
2 jajka
40G majonezu
Sól, chili, zioła
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wymieszać z resztą składników.
Masę wyłożyć do rozgrzanego testera i piec kilka minut.
Moje tosty nie wyszły chrupiące, możliwe że urządzenie ma po prostu za małą moc albo za krótko je przetrzymałam :)
MAKRO: 764kcal 40B 66T 2W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_aQaDBiE6CSf8qiRAdKcBfTJe24oQTT5x.jpg
Pobierz@chixi: Najbardziej mnie wkurzają jak rodzina/znajomi mówią jak to tłuszcz nie zapchał mi już żył i lada dzień padnę na zawał i miażdżycę, ze nerki mi wysiądą i tylko tak chwale tłuszczówkę, ale do czasu. Podczas gdy ja od prawie 3 lat okaz zdrowia a oni co chwile jakieś choroby ¯_(ツ)_/¯
@pixtri: Pewnie tak ale póki co po posiłku dalej czuję głód przez jakiś czas i to jest dla mnie dziwne uczucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@chixi: To mnie dobija właśnie :D Ludzie są tak tępi że strach :)
Żałuję na dzień dzisiejszy że komukolwiek o tym powiedziałem - w sumie pewnie by wyszło bo na imprezach nie żre tego węglosyfu.
@chixi:
- cholesterol to pewnie Cie zabije
- jak Ty chcesz trenować bez węglowodanów?
@ElCiesiel no trochę tego masz XD