Wpis z mikrobloga

wyrok z pomowienia, smieszni sa ci obroncy patusa, który jak dobrze wiadomo ma swoje za uszami, ale fajnie byc raperkiem i udawac niewinnego w mediach

@vanisz: byl juz taki Zurek czy Barszczyk co dilowal grubymi ilosciami i wszyscy o tym wiedzieli a sam lubil sie chwalic a jak dostal wyrok to nagle stop pomowienia, dobra mordke chca zamknac wplacajcie piniondze...
  • Odpowiedz
  • 1
@kocurowy Tyle płyt sprzedał, narkotyków i go k---a nie stać na kaucję? Śmieszne 400k? A no tak lepiej jak dobre chłopaki pomogą...
  • Odpowiedz
śmieszni są ci, co uważają, że typ który zarabia w c--j hajsu na swojej pato marce będzie się jeszcze bawił jakiś drobny handelek.

@4kroki: Sugerowanie, że ludzie którzy dobrze zarabiają a nawet ci bogaci nie będą przez to popełniać przestępstw finansowych. Naiwność.
  • Odpowiedz
@kocurowy: dziwne, że za "pomówienia" najczęściej idą siedzieć takie patusy i element społeczny a nie porządni obywatele szanujący stróżów prawa XD zwłaszcza, że sam tak j---ł w tych swoich pato-rapsach o tym jak to nie dilował i podkreślał, że rapsuje tylko prawdę z życia, a nagle zaczyna mówić że "hehe no co wy żartowałem chłopaki hehe" a ci jego fani jeszcze go bronią XD
  • Odpowiedz
@kocurowy patus XDD czołówka w Polsce, własne działalności, dobrze wychowany syn, próba zmiany śmiesznych sądów. No ale PATUS bo o ulicy nawijał ;---D Z takim podejściem to większość czarnoskórych raperów którzy już są biznesmenami i ludźmi na skalę światową to patusy, bo kiedyś o ulicy nawijali XD
  • Odpowiedz
@kocurowy: Bonus RPK:
Policja: Ok, skoro tak to sprawdzimy czy to o czym pan rapuje to prawda i jeśli tak to postawimy zarzuty.
Bonus RPK: Nieee błagam panie władzo ja będę już grzeczny, ale prosze błagam nie ja w życiu nie złamałem prawa, blagam nie ja mam dzieci, prosze co ja mamie powiem, blagam mi niewygodnie będzie tam spać :<
  • Odpowiedz