Aktywne Wpisy

Krs90 +86
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz
zaganiacz_bydla +124
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz

Czy pisanie o przestrzeganiu dekalogu w postaci nie czczenia wizerunków robi ze mnie znawcę chrześcijaństwa?! O szok... znaczy że o tej wierze bardzo mało wiesz (ʘ‿ʘ)
Nadal wszystko zależy od kontekstu, w jakim wizerunek na szubienicy został przedstawiony. To tak jak w filmach są prezentowane faszystowskie swastyki, ale nie jest to przecież propagowanie ustroju faszystowskiego. Jak pisze, wszystko zależy od kontekstu... jak coś to też mogę spróbować wyjaśnić ci
@Kempes: a skąd znasz dekalog? Z tego super komputera, który przekazał Wałęsie nowy, świecki dekalog? XD
@bialezyciaznacza: tak jak nie lubię newsweeka, tak nie widzę tu jakiejś niekonsekwencji: wciąż nie wiem jak tęcza może kogokolwiek znieważyć i wciąż nie rozumiem dlaczego nie dziwi was wjazd policji na chatę za przerobienie rysunku. :)
Dekalog jest jeden i powinni go znać chrześcijanie i go BEZWZGLĘDNIE przestrzegać.
@Kempes: tak, a spalenie kukły Żyda pokazuje ciepłe uczucia podpalacza do Żydów XD
Nie trolluj typie XD
@bialezyciaznacza: czy ty wiesz, że nie żyjemy w czasach inkwizycji? ;)
@biesy: no widzisz, a Newsweek nazwał to profanacją, a nie wandalizmem.
@biesy: brytyjska policja zatrzymująca ludzi za nazwanie Allaha gejem każe w to wątpić.
Żenująco niskich lotów trollowanie z twojej strony...
@Strzelec_Kurpiowski: