Aktywne Wpisy

TenXen47 +139

wykop +7
Dzień dobry, Wykop! ( ▀ ͜͞ʖ▀)
zapewne już zauważyliście, a jeśli nie - śpieszymy poinformować! W sklepie czeka na Was kolejna wersja androidowej aplikacji #wykopnaandroida. Biorąc pod uwagę Wasze zgłoszenia oraz sugestie, w tej wersji:
- dodaliśmy możliwość logowania oraz rejestracji przez Google;
- poprawiliśmy wygląd usuniętych komentarzy;
- rozwiązaliśmy problemy związane z zakopywaniem oraz poprawiliśmy możliwość cofania głosu;
- wdrożyliśmy poprawki w profilu;
- wprowadziliśmy dynamiczne dostosowanie
zapewne już zauważyliście, a jeśli nie - śpieszymy poinformować! W sklepie czeka na Was kolejna wersja androidowej aplikacji #wykopnaandroida. Biorąc pod uwagę Wasze zgłoszenia oraz sugestie, w tej wersji:
- dodaliśmy możliwość logowania oraz rejestracji przez Google;
- poprawiliśmy wygląd usuniętych komentarzy;
- rozwiązaliśmy problemy związane z zakopywaniem oraz poprawiliśmy możliwość cofania głosu;
- wdrożyliśmy poprawki w profilu;
- wprowadziliśmy dynamiczne dostosowanie

Jest to bardzo proste:
- Jeśli wandalizm dotyczy meczetu, to jest "profanacja" i powinno się za to aresztować sprawcę.
- Jesli wandalizm dotyczy kościoła, to jest to "performance" czyli sztuka, a tej ograniczać nie wolno.
#bekazlewactwa #rakcontent #lewackalogika #4konserwy #patologiazewsi #heheszki #ciekawostki #polityka
@biesy: I wszystko by było w porządku, gdyby urażeni kibole wystosowali odpowiednie pismo do konkurencyjnego klubu, wyrażając swoją głęboką dezaprobatę w związku z zaistniałą sytuacją.
Co ty #!$%@? myślisz, że żyjesz w państwie gdzie prawo zawsze będzie sprawiedliwie wyrokować? Dorośnij.
@Hatespinner: zrównujesz wyznawców religii, których uczucia religijne zostały urażone z bojówkami chuligańskimi klubów piłkarskich? xD
Nie masz bladego pojecia o czym ja piszę, gdzie tkwi sedno problemu i zabierasz głos. Nie ma sensu tracić czasu.
@ChochlikLucek: Co za ignorancja... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
a na jakiej podstawie chrześcijan obraża tęcza? Nie wiem jak mozna mowic ze te dwie sytuacje niczym sie nie roznia.
Natomiast co do drugiej sytuacji z haslami na marszu zgoda - to jest hipokryzja.
@biesy: Zrównuje idiotyczną prowokację z idiotyczną prowokacją. Debile powinni dostać na co zasłużyli niezależnie z jakiej religii, skrzydła politycznego czy innego ugrupowania się wywodzą.
@biesy: To ty pierwszy do mnie napisałeś, więc na #!$%@? mi w
@Strzelec_Kurpiowski: No więc w jaki sposób mówisz, że te organizacje jakoś je reprezentują?
Inicjatywą, a nie stowarzyszeniem. Marsz Niepodległości jest reklamowany jako impreza otwarta, gdzie można przyjść z rodziną i wyrazić swój patriotyzm - uczestnicy nie są członkami organizacji/stowarzyszenia. Znam sporo osób, które chodzą na MN i żadna z nich nie nazwałaby siebie "narodowcem".
@rzep: na podstawie tego, że są one największymi feministycznymi organizacjami. Feministki niezrzeszone w żadną organizację tak jakby nie istnieją, zwłaszcza że większość dawnych feministycznych postulatów jest popieranych przez mainstream.
@Strzelec_Kurpiowski: W takim razie MW i ONR to największe organizacje narodowców.
@rzep: być może.
W którym miejscu?
Tak samo jak ludzie mogą być szujami bez honoru, albo zdrajcami ojczyzny, więc wpisywanie "honor" czy "ojczyzna" też gwałcą ich
@Strzelec_Kurpiowski: Czyli wracamy do tego co wyżej - ja nie uważam, żeby przeciętny Polak o poglądach narodowych to był członek MW czy ONR i uznawał, że te organizacje go reprezentują.
Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym.
@rzep: zależy co uważasz za poglądy narodowe. Większość tych, którzy nie uznają MW i ONR zgarnął PiS.
Z perspektywy
@Strzelec_Kurpiowski: Chodzi o to, że nie podpinam zwykłego narodowca pod ONR i jego wybryki tak samo jak nie podpinam zwykłej feministki pod "Dziewuchy dziewuchom".
Tak