Aktywne Wpisy
D07IFP +39
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

adamsowaanon +7
Nie boicie się że wam Tusek lub inny hochsztapler podwedzi kapuche z tego IKE, IKZE, czy tym podobnych?
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A

Jest majówka, jest więc czas na głupie zabawy, dlaczego liczę na wasz udział. Wrzucajcie, a ja będę je kupował, jak mi się spodobają. Ja zacznę.
MAISON MARGIELA RETRO FIT LAMINATED LOW TOP SNEAKERS
#streetwear #rozowepaski #warszawa mam wpaść na #warszawskiewykopparty zapozować do zdjęcia butów w Balenciaga Track Runner na tle vansów? TFU na #modameska #niebieskiepaski #buty
źródło: comment_7MlP1nRnvMEMMG41Syv9So25GFiXPe1R.jpg
Pobierzźródło: comment_oxGH0aOolX6zek8qcCLntDSp9CwWuZHo.jpg
Pobierzźródło: comment_f00UGqKEQUqZCn2hQlo7akOh9PYW9DJk.jpg
Pobierzźródło: comment_GXpXiouWj9VxUvutFRIYWbydZl1xCrSA.jpg
Pobierzźródło: comment_C0i3ISYbi0KOwulGZ5ro2voCsqk26L7C.jpg
Pobierzźródło: comment_NaLzR1hQgkq3qlogEkVkvY4MuAPbdGSg.jpg
Pobierzźródło: comment_7Cg0QYKep647DOSsZl8xwZ3okNuo0Zg9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_r3RMDZUShvjSYj1uyf2WQo9MXef7X9WB.jpg
Pobierz@pvniep1 dwa różne cw
źródło: comment_7npij05mwQIvAC7eyhfpn7nqRL4cjZTb.jpg
Pobierzźródło: comment_SgDtEzztVHTpms4UHlpv8O73YTTlizOx.jpg