Aktywne Wpisy
#przegryw
Czaicie że jeszcze z 10-15 lat i obrzydliwe wymagania p0lek doprowadza do tego, że mężczyźni poniżej 185 cm wzrostu zaczną sobie robić ultraniebezpieczne operacje łamania i wydłużania kości w celu osiągnięcia wymaganych 195 cm wzrostu przez p0lki? Zanim się zaczniecie śmiać, to zobaczcie ile chłopów już zaczęło sobie robić przeszczepy włosów, co jeszcze 10 lat temu nikt o czymś takim nie słyszał. Ehhh p0lki krwiożercze bestie jak ja was...
#p0lka #
Czaicie że jeszcze z 10-15 lat i obrzydliwe wymagania p0lek doprowadza do tego, że mężczyźni poniżej 185 cm wzrostu zaczną sobie robić ultraniebezpieczne operacje łamania i wydłużania kości w celu osiągnięcia wymaganych 195 cm wzrostu przez p0lki? Zanim się zaczniecie śmiać, to zobaczcie ile chłopów już zaczęło sobie robić przeszczepy włosów, co jeszcze 10 lat temu nikt o czymś takim nie słyszał. Ehhh p0lki krwiożercze bestie jak ja was...
#p0lka #
smialson +99
Real melduje się w 11. półfinale Ligi Mistrzów w przeciągu ostatnich 13 sezonów. Nieprawdopodobny wynik. Człowiek nigdy tego w pełni nie doceni.
#mecz #realmadryt #ligamistrzow
#mecz #realmadryt #ligamistrzow
Ludzie, ja mam tylko do was taka mała, malutka prosbe
Nie ma nic złego w tym, że ktoś nie chce mieć dzieci, nawet uważam to za dojrzała decyzję.
Jednak jeśli uważacie, że nigdy się na dzieci nie zdecydujecie z takich czy innych względów, to powiedzcie o tym swoim połówkom przed ślubem lub przed wspólnym kredytem hipotecznym, żeby potem ktoś, tak jak ja teraz, nie myślał że zmarnowal kilka lat życia i nie zastanawiał się nad rozwodem, bo półtora roku po ślubie żonie się przypomniało że ona nie znosi dzieci i nigdy nie chce ich mieć. Błagam was, szanujcie drugiego człowieka...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez autora
Teparelatw celibaciejakos wytrzymasz
Ale #!$%@?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie rozmawialiście o tym przed ślubem/kredytem?
Brawo
Widac ze sie wstydzisz checi posiadania kaszojada bo z anonimowych xD
@RustyJames: gówno o mnie wiesz typie a skwitowales jakbyś był niewiadomo kim
@marcysia25: mamy możliwości finansowe i to na nie jedno, ona ma wolny zawód więc ani ciąża ani
Winę za to ponosi też modny ostatnio najazd na madki, kobiety boją się, że po porodzie im odbije i zmienią się w stereotypowe mamuśki że śmiesznych memow.
Ja jestem z niebieskim od 8 lat, czyli od czasów liceum i mam problem bo dzieci nie chce mieć, a w wieku 17 lat myślałam o trójce i co teraz?
Ja rozumiem wszystko, ale to chyba rozmawiać o tym musieliście. Bo jeśli nie, to pogratulować udanego pożycia. Z drugiej strony po czymś takim nagle miłość się wypaliła? To też brzmi śmiesznie.
@RustyJames:
A wiesz co jest najlepsze? Nikt, NIKT ci nie powie jak #!$%@? dla organizmu jest ciaza i porod. Moze jakies nieliczne relacje w internecie, ale ogolnie ciaza i porod sa przedstawiane w duzo lepszym swietle niz sa. Dlaczego? Zeby kobiety
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@indeeed:
Lolwut? Nie chcę mieć dzieci bo ich nie lubię i nie mam ochoty spędzić 18 lat z kulą u nogi, niańcząc kaszojada. Śmieszne (a czasem nieśmieszne) obrazki w internecie miały dosłownie 0 wpływu na moją decyzję.
A co do ciebie, OPie,
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez moderatora