Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ludzie, ja mam tylko do was taka mała, malutka prosbe

Nie ma nic złego w tym, że ktoś nie chce mieć dzieci, nawet uważam to za dojrzała decyzję.

Jednak jeśli uważacie, że nigdy się na dzieci nie zdecydujecie z takich czy innych względów, to powiedzcie o tym swoim połówkom przed ślubem lub przed wspólnym kredytem hipotecznym, żeby potem ktoś, tak jak ja teraz, nie myślał że zmarnowal kilka lat życia i nie zastanawiał się nad rozwodem, bo półtora roku po ślubie żonie się przypomniało że ona nie znosi dzieci i nigdy nie chce ich mieć. Błagam was, szanujcie drugiego człowieka...

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 105
@AnonimoweMirkoWyznania: a pomyślałeś może dlaczego tak się stało ze zmieniła zdanie? Może tak Ci wtedy odpowiedziała bo nie była pewna czy będzie je chcieć mieć w przyszłości. „Jej koleżanki sobie świetnie poradziły” tutaj już się rozwija dłuższy wątek, może nasłuchała się i napatrzyła na te swoje koleżanki, które 24 na h siedzą z dziećmi i zdała sobie sprawę z tego ze jednak to nie jest dla niej. Większość z facetów myśli
@AnonimoweMirkoWyznania: oj w stu procentach się z Tobą zgodzę, ja już mam serdecznie dość pytań o dziecko, nie jestem zdecydowana jeszcze na 100% ze nie chce mieć bo w ilus tam może się coś zmienić, ale dla świetego spokoju odpowiadam ze nie chce bo jak następnym razem znowu przyjadę np do rodziny to znowu jest to samo pytanie