Aktywne Wpisy
stanley___ +5
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz
KakaowyTaboret +135
Wiadomo SOR ratuje życie i zajebiscie, ze jest. Jakie mieliscie (lub rodzina, znajomi) krzywe akcje na SOR?
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na

Gratuluję #neuropa - oby chwilowego - sukcesu. Niestety w dużej mierze #4konserwy są w defensywie na własne życzenie. Oby się to zmieniło.
#zalesie
źródło: comment_KNiAbQtp1fAUFZdqBu3PVPjC3rZlIMqC.jpg
Pobierz@Bartpabicz to co robisz nie wygląda jak troska skoro jesteś jedną z osób która nie ma żadnego wpływu na rozwój kraju
Zwierzchnictwo prawa ue nad prawem państwowym, w tym nad ustawą zasadniczą, dla wielu jest czymś nieakceptowalnym. Woleliby partnerstwo z zachowaniem tożsamości zamiast przynależności bezwarunkowej, a na tablicach w
Pewnie sam wyjechałeś, jak tylko Unia nam pozwoliła, a teraz wielki patriota ¯\_(ツ)_/¯
Wytłumacz mi proszę:
- dlaczego wpływ na rozwój kraju jest tożsamy z
Ale ja się odniosę do Twojego komentarza. Wiem jakie są perspektywy, rozumiem je, nie rozumiem tylko skąd ten upór, że byłoby to niemożliwe gdyby nie Traktat Lizboński lub bezwarunkowa akcesja do UE na pełnych prawach członka
@Bartpabicz: taki urok prawa międzynarodowego. Dla mnie to dobrze
ty widzisz to w spamowaniu na forach ciekawostek o Polsce i przyklejaniu Polskiej flagi w miejsce UE + pisanie o Polsce obcokrajowcom. No fajnie, tylko czy to wpływa jakoś na rozwój kraju? Nie za bardzo
Dla innych będzie to płacenie podatków na miejscu, dbanie o ojczyznę i najbliższe otoczenie, chęć zmiany kraju na lepsze na miejscu
Fajnie, że tobie taki patriotyzm i
Jeśli tylko przyjąć, że połowa Polaków mieszkających za granicą, to odmawiasz dziesięciu milionom Polaków tego, co czują w sercach, czego życzą Polsce i jak działają na jej rzecz na swój mały, osobisty sposób.
Bo nie płacą w Polsce podatków.
Nie ma słów żeby dostatecznie ganić takie zachowanie. Jest po prostu złe.
@Bartpabicz: no właśnie - na mały sposób, rzekłbym nawet minimalny
@Bartpabicz: Wypracowany przez mielenia polski nacjonalizm. Dobre.
Kurde, powoli tracę cierpliwość do cepów nie potrafiących przeczytać ze zrozumieniem zdania złożonego.
Swoją droga zapytaj takirgo prawaka co mu takiego złwgo Unia zrobila to nie odpowie. A już siedzenie przy stole w takim wielkim bloku to jest szansa.
Swoją droga chyba prikaz przyszedl prosto z KGB bo cale gorące dzisiaj zasrane atakami na UE i Tuska. Bo niby go wybrali Niemcy