Aktywne Wpisy
mati1990 +31
nie mam pojęcia czy to normalne, że po wrzuceniu postu na grupie dla singli w tym samym dniu randomowa laska zapraszała na sylwestra do siebie do domu ale jak przystało na rasowego przegrywa odpuszczę.
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
źródło: obraz
Pobierz
kacper3355 +144
Czołem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zainteresowanie moim wpisem z wczoraj o mojej taktyce na pennystocki na #gielda okazało się spore, więc zgodnie z obietnicą, zakładam tag #pennyplays – to właśnie tutaj będę się dzielił moimi dalszymi ruchami na akcjach groszowych.
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach
źródło: IMG_2071
Pobierz

Gratuluję #neuropa - oby chwilowego - sukcesu. Niestety w dużej mierze #4konserwy są w defensywie na własne życzenie. Oby się to zmieniło.
#zalesie
źródło: comment_KNiAbQtp1fAUFZdqBu3PVPjC3rZlIMqC.jpg
Pobierz@Bartpabicz: tak cię boli rozwijająca się ojczyzna, Rzeczpospolita Polska?
Wstydź się.
@Bartpabicz: dzięki, ale neuropa nie musiała nic robić, to prawaki same do tego doprowadziły :)
1. wpieprzaj patriotyczną symbolikę wszędzie, łącznie z kijami bejsbolowymi i kibolskimi kominiarkami
2. próbuj zawłaszczyć patriotyzm do celów politycznych i ideologicznych do spółki z kibolami i
Nosząc bluzę z napisem typu "śmierć wrogom ojczyzny" i kotwicą czy polską flagą przyczyniasz się do wiązania tych symboli z tym chorym "patriotyzmem". No i są efekty - normalni ludzie nie chcą mieć z tym nic wspólnego.
Komentarz usunięty przez autora
@Szaku69: Patriotyzm w postaci krzyczenia "Wielka Polska", noszenia symboliki państwowej na każdej części garderoby włącznie z obsranymi majtkami, błędy ortograficzne/składniowe w każdym zdaniu, jednocześnie stosując antyunijną retorykę to parodia patriotyzmu. Patriotyzm to ciężka praca w ojczyźnie, ciągłe uczenie się, płacenie podatków, krytyka złych rzeczy w kraju, proponowanie
@Szaku69: Taki patriota a nawet nie potrafi napisać poprawnie tego słowa xDD Swoją drogą, zajebisty przejaw patriotyzmu, zaklejenie flagi Unii i nazywanie jej okupantem. A później ktoś się dziwi, że nikt nie bierze #4konserwy na poważnie
@Profil_Internetowy: bo tutaj miał rację, patrioci wyklęci w passatach i tym podobnych, przecież to aż oczy bolą
Już za rok skończy się wolność w internecie. Mnie i mojej wolności nie da się przekupić
źródło: comment_OFsos3Azk67n7ELbMMoVak6N9Kf5jR2G.jpg
Pobierz