Aktywne Wpisy
Batonoski +110
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
KjatanSveisson +225
#kanalzero #bekazprawakow #stanowski
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Gratuluję #neuropa - oby chwilowego - sukcesu. Niestety w dużej mierze #4konserwy są w defensywie na własne życzenie. Oby się to zmieniło.
#zalesie
@stefan_pmp: Co się niby zmieniło na lepsze? W sensie gdzie pomogła UE?
Wstąpienie do UE to 2004 rok.PGR-y upadły w 1993.
W latach 90... mało kto
@waro: czego ty oczekujesz od wykopowej #4konserwy
Dziecko,
Sam napisałeś o tym, że za rok to będzie koniec - Twoje słowa, nie moje.
To nie moja wina, że Twoja głowa nie ma połączenia z palcami i piszesz brednie ;)
1. Symbolika amerykańska na ubraniach pewnie już Ci nie przeszkadza co?
2. Polityk powinien być patriotą
3. Głosowanie za sankcjami dla swojego kraju to zdrada jego obywateli. Zmiany polityczne w niepodległym państwie zachodzą w wyborach, a nie z zewnątrz
4. nie chodziło Ci chyba o ludzi normalnych, a bardziej o prostaków, pospólstwo
@tell_me_more: przeciez zawsze standardem byla kara smierci za zdrade stanu, szpiegostwo itd., wiec nie rozumiem co jest "chorego" w tym hasle tak naprawde
@matkakrawcowaojciecstefan: To się nazywa "mały powstaniec" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bartpabicz: I ty nam chcesz mówić o patriotyzmie który sprowadza się do naklejki z flagą, gdzie te 'całe młode pokolenie' orze w Polsce płacąc podatki i starając się uczynić ją lepszym miejscem co jest rzeczywistym patriotyzmem. Nie ośmieszaj się.
@klamkaodokna: To, że mamy 2019 rok, a nie 1919. Jednym z powodów, dla których od lat nie mieliśmy w Europie wielkoskalowej wojny jest stopniowe odchodzenie od fetyszyzacji gówniarza z karabinem wysyłanego z byle powodu na śmierć. "Śmierć wrogom ojczyzny" w pokojowych czasach świadczy po prostu o #!$%@? mózgowym. A potem mamy "pobił faceta w tramwaju bo mówił po niemiecku"...
PATRIOTUW SZKALUJO
NAKLEJKA POWAŻNY BIZNES
Po pierwsze patriotyzmem jest przestrzeganie prawa. Po drugie te gówniarskie zagrywki i tak nic nie zmienią. W ogóle śmieszne vlepki nie mają żadnego wpływu.