Wpis z mikrobloga

Mój wyjazd z kraju jest coraz bliżej. Nawet sobie nie wyobrażacie, jak bardzo cieszę się, że w końcu stąd ucieknę. Aktualnie moje życie to wegetacja, smutek, samotność. Mam załatwioną dobrą pracę w Holandii. Rozpoczynam naukę niderlandzkiego. Mam nadzieję, że zacznę żyć od nowa i będzie dobrze, jak kiedyś.
s.....r - Mój wyjazd z kraju jest coraz bliżej. Nawet sobie nie wyobrażacie, jak bard...

źródło: comment_wStbuHYZlEhFA79hA6UGZrFJh0xWX9I4.jpg

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Horaccy: domek ma być tylko i wyłącznie na początek. Później będę szukał jakiegoś pokoju czy wynajmę mieszkanie z kimś, jeśli będzie z kim. Chaty sam nie wynajmę, lecz pokój czy mieszkanie w kilka osób jak najbardziej. No, kurde, chłopie, podjarany jestem wyjazdem, bo aktualnie moje życie jest na złych torach. To chyba normalne, że się nakręcam na to wszystko. Wiadomo, że realia wyjdą w praniu.
  • Odpowiedz
@Horaccy: no tylko troszkę się nakręcam, bo to jakieś światełko w tunelu dla mnie. okolice Eindhoven. Magazyn, jeżdżenie wózkiem, sortowanie, skanowanie, pakowanie, ciuchów Karl Lagerfeld. Będę miał pewne zatrudnienie tam, a na miejscu będę się orientował co i jak oraz czy da radę znaleźć coś lepszego.
  • Odpowiedz
@Shatter: dobra praca w takim sensie, że to nie bedzie miejsce, do którego biorą wszystkich jak leci z biura. Oraz praca będzie stała, a nie jak to czasem bywa, że pracuje się np 3 dni w tygodniu czy coś. I że cały etat to jedna wielka niewiadoma
  • Odpowiedz
@sleep_raver: Tylko pamiętaj, jedziesz tam gdzie na każdym kroku spotkasz kogoś kto zna kogoś kto ma dostęp do dragów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie dotykaj tego gówna bo Cie zmiecie z planszy. Prędzej czy później, nawet jak ktoś Ci powie że tylko raz.. To się na razie pewnie nie skończy xD
  • Odpowiedz
@kelso123: wszędzie w dużych miastach jest niebezpiecznie w Polsce też na dworcach kręci się mnóstwo złodziei
W obcym kraju samemu to jest się bezbronnym , oni tylko czekają na takich zagubionych turystów XD Kobiety to zaciągną w zaułek i sprzedadzą do dzielnicy czerwonych latarni XD Potrafią nawet na dworcach prowokacje robić
Wszędzie na świecie okradają turystów bo nie znają przepisów
szkorbutny - @kelso123: wszędzie w dużych miastach jest niebezpiecznie w Polsce też n...
  • Odpowiedz
@Shatter: złotówki, filmowanie i fotografia - co prawda pierwsze dwa-trzy lata to zbieranie kontaktów, ulepszanie portfolio i uzyskiwanie pewnej świadomości biznesowej/makretingowej, ale jak to sie uda to z górki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz